ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγικές στιγμές για την Σπυριδούλα του Master Chef: Ο πατέρας της βρέθηκε νεκρός

Τραγικές στιγμές για την Σπυριδούλα του Master Chef: Ο πατέρας της βρέθηκε νεκρός

Νεκρός στο μπαλκόνι του σπιτιού του στη Νέα Ιωνία έπεσε σήμερα το πρωί ο 54χρονος Λευτέρης Καραμπουτάκης, πατέρας της Σπυριδούλας του Master Chef.

Τον άτυχο άνδρα είδε σήμερα περιπου στις 12 το μεσημέρι, πεσμένο στο πάτωμα του μπαλκονιού ένας γείτονας που ειδοποίησε την Αστυνομία.

Αστυνομικοί μετέβησαν άμεσα στο σπίτι και κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά δυστυχώς για τον 54χρονο ήταν ήδη αργά, καθώς εκτιμάται ότι είχε εκπνεύσει λίγες ώρες πριν.

Πρόκειται για τον Λευτέρη Καραμπουτάκη, που ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην Νέα Ιωνία και πιστός φίλαθλος της Νίκης Βόλου.

Ο Λευτέρης Καραμπουτάκης ήταν πατέρας της Σπυριδούλας Καραμπουτάκη που έφτασε μέχρι τον τελικό του Master Chef και είχε ακόμη δύο παιδιά.

Επί σειρά πολλών ετών διατηρούσε τσιπουράδικα στην Νέα Ιωνία, ενώ τα τελευταία χρόνια εργάζονταν σε ουζερί ως σερβιτόρος.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου λαμβάνονται καταθέσεις, ενώ ο θάνατος του άτυχου άνδρα εκτιμάται πως επήλθε από παθολογικά αίτια.

Πηγή: taxydromos.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button