ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγική απώλεια! Πέθανε ο ηθοποιός Τόνι Αρματρέιντινγκ, σε ηλικία 59 ετών

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο προκάλεσε η είδηση του θανάτου του ηθοποιού Τόνι Αρματρέιντινγκ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 59 ετών, έπειτα από σκληρή μάχη που έγινε με τον καρκίνο.

Τον θάνατο του 59χρονου ηθοποιού ανακοίνωσαν στενοί του φίλοι.

Ο Tony Armatrading είχε γίνει γνωστός για την παρουσία του σε ταινίες όπως The Saint και Notting Hill.

Ο 59χρονος ηθοποιός ήταν ο αδελφός της τραγουδίστριας και στιχουργού Τζόαν Αρματρέιντινγκ.

Την είδηση του θανάτου του ηθοποιού ανακοίνωσε ο συνάδελφός του Τίμοθι Μπέντινκ αναρτώντας μια φωτογραφία του Αρματρέιντινγκ και της συζύγου του Σούζαν Κρόουλι λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή.

«Πολύ θλιβερά νέα. Ο πολύ καλός μου φίλος Τόνι Αρματρέιντινγκ πέθανε από καρκίνο πριν από μια ώρα» έγραψε στην ανάρτησή του στο Twitter ο Bentinck.

«Είχα την τύχη να γίνω κουμπάρος του και τον αγαπούσα πάρα πολύ. Ήταν ένας θαυμάσιος ηθοποιός και ένας πραγματικός φίλος. Η φωτογραφία αυτή με τη σύζυγό του τραβήχτηκε το βράδυ της Κυριακής» συμπλήρωσε.

ΠΗΓΗ: athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button