ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγική Φιγούρα η Ελένη Κόκκαλη: Πέρυσι το Καλοκαίρι Πάντρεψε τον ένα Γιο και φέτος Κηδεύει τον Άλλο! Σε Άσχημη Ψυχολογική Κατάσταση..

Τραγική Φιγούρα η Ελένη Κόκκαλη: Πέρυσι το Καλοκαίρι Πάντρεψε τον ένα Γιο και φέτος Κηδεύει τον Άλλο! Σε Άσχημη Ψυχολογική Κατάσταση..

Η Ελένη Φαρμάκη-Κόκκαλη είναι σύζυγος του Σωκράτη Κόκκαλη ενός από τους 500 πλουσιοτέρων ανθρώπων του κόσμου με περιουσία που ξεπερνά τα 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ο πρώτος της γάμος ήταν με τον Σάββα Θεοδωρίδη με τον οποίο απέκτησε έναν γιο, τον Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Μετά το χωρισμό τους παντρεύεται με τον Σωκράτη Κόκκαλη, ο οποίος έχει ήδη έναν γιό απο τον πρώτο του γάμο με την Σοφία Σκούρα, τον Πέτρο Κόκκαλη.

Με τον Σωκράτη Κόκαλη απέκτησαν δύο αγόρια, τον Κωνσταντίνο Κόκκαλη και τον Σωκράτη Kόκκαλη, junior.

Ο γιος τους, Δημήτρης Θεοδωρίδης είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών, αλλά και του Πανεπιστημίου Tufts της Βοστώνης, όπου σπούδασε οικονομικά.

Πριν ένα χρόνο, παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Δούκισσα Νομικού και πρόσφατα απέκτησαν το γιο τους…

Ο πρώτος γιος της με τον Σωκράτη Κόκκαλη, είναι ο Κωνσταντίνος.

Ο δεύτερος γιός, ο Σωκράτης Junior κι αυτός αποφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών, σπούδασε Οικονομικά στη Βοστώνη, έφυγε σήμερα από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς στα 34 του χρόνια…

Άσχημο παιχνίδι της μοίρας…

Συλλυπητήρια στην οικογένειά του..

ΠΗΓΗ: klik.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button