ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγική κατάληξη για τον 44χρονο που αγνοούνταν στη Χαλκιδική, βρέθηκε νεκρός

Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση της εξαφάνισης του 44χρονου από το Νεοχώρι Χαλκιδικής, του οποίου τα ίχνη είχαν χαθεί από τις 30 Μαϊου.

Ο άνδρας βρέθηκε νεκρός σήμερα το μεσημέρι σε κανάλι της περιοχής του Νεοχωρίου.

Τη σορό του 44χρονου εντόπισε εθελοντής που συμμετείχε στις έρευνες για τον άτυχο άνδρα.

Ανακοίνωση για το τραγικό φινάλε στην εξαφάνιση του άνδρα εξέδωσε το “Χαμόγελο του Παιδιού”.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

“Η αναζήτηση του Φώτη (ον) Αργυρού (επ) 44 ετών, είχε τραγική κατάληξη, καθώς σήμερα 4 Ιουνίου 2021 εντοπίστηκε νεκρός σε κανάλι της περιοχής του Νεοχωρίου Χαλκιδικής. Τα αίτια θανάτου του διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.

Νεκρός χθες το μεσημέρι ο 21χρονος στην άσφαλτο

Τα αίτια πρόκλησης θανατηφόρου τροχαίου δυστυχήματος με θύμα τον 21χρονο Ανδρέα Χριστοδούλου, τέως από Πέρα Χωρίο Νήσου, διερευνά η Αστυνομία.

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη γύρω στις 2.30 το μεσημέρι της Πέμπτης, στον παλαιό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού, σε σημείο στη Βιομηχανική Περιοχή Ιδαλίου, όπου ο 21χρονος οδηγούσε μοτοσικλέτα, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 20χρονος, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ενώ ασθενοφόρο μετέφερε τους δύο οδηγούς στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου γιατρός διαπίστωσε το θάνατο του 21χρονου μοτοσικλετιστή.

Ο 20χρονος οδηγός αυτοκινήτου τραυματίστηκε ελαφρά, ενώ σημειώνεται πως ο άτυχος Αντρέας, έφερε το προστατευτικό του κράνος.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button