ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγικό Τέλος: Νεκρός Στο Αυτοκίνητό Του Βρέθηκε Ο Ηθοποιός Στράτος Βαλσαμίδης

Ο Στράτος Βαλσαμίδης εξαφανίσθηκε την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου – Βρέθηκε νεκρός στο Παλαιό Ψυχικό μία εβδομάδα αργότερα και ο θάνατός του είχε επέλθει 48 ώρες πριν βρεθεί – Τα λάθη των Αρχών και οι απαντήσεις που αναμένονται από τις τοξικολογκές- ιστολογικές εξετάσεις

Η μυστηριώδης εξαφάνιση ενός νεαρού ηθοποιού από το Περιστέρι, μες τη νύχτα της Αθήνας με το αυτοκίνητο του, είχε την πιο τραγική κατάληξη. Ο Στράτος Βαλσαμίδης 34 χρόνων, έγινε πρωταγωνιστής σε ένα αστυνομικό θρίλερ.

Ανήμερα της γιορτής του ήταν σαν να έδωσε μια τελευταία «παράσταση» για να εισπράξει το πιο δυνατό χειροκρότημα. Βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο του, μια βδομάδα μετά την εξαφάνιση του.

Διερχόμενοι στην οδό Λεωνίδα Δρόση 4 στο Παλαιό Ψυχικό στο ύψος του Άλσους Αμαδρυάδων, είδαν τον άτυχο νεαρό «καθισμένο» στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του και ειδοποίησαν τις Αρχές.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των ιατροδικαστών στο σώμα του Βαλσαμίδη υπήρξαν μικροτραυματισμοί στα άνω και κάτω άκρα που έγιναν όσο αυτός ήταν ακόμα στη ζωή. Τα ευρήματα δείχνουν πως τον τράβηξαν από κάποιο χώρο και μετά τον μετέφεραν στο σημείο που βρέθηκε.

Ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας και ιατροδικαστής – γιατρός δημόσιας υγείας, Σωκράτης Τσαντίρης, είπε στο «Τούνελ» πως ο θάνατος του πρέπει να επήλθε τουλάχιστον 48 ώρες πριν βρεθεί.

«Περισσότερες απαντήσεις για τα ακριβή αίτια θανάτου αναμένεται να δώσουν οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις», κατέληξε.

Τα λάθη των Αρχών…

Τόσο ο κ. Τσαντίρης, όσο και η κυρία Σοφία Πολυζωγοπούλου, δικηγόρος της οικογένειας του ηθοποιού,επεσήμαναν σημαντικά λάθη των Αρχών. Δεν κάλεσαν ιατροδικαστή στον τόπο, δεν προστάτευσαν τα χέρια του για να μην αλλοιωθεί τυχόν DNA και ήθελαν να τους παραδώσουν το αυτοκίνητο του χωρίς να εξεταστεί από τη Σήμανση.

«Είναι σημαντικό τώρα που είμαστε κοντά στο γεγονός να προχωρήσουν οι έρευνες για να βρούμε πληροφορίες από μάρτυρες και υλικό από κάμερες ασφαλείας», τόνισε η δικηγόρος της μητέρας και της αδελφής του Στράτου Βαλσαμίδη.

Μαρτυρία που έφτασε αργά τη νύχτα στην εκπομπή από την περιοχή του Χαλανδρίου, σήμανε συναγερμό. Μάρτυρας είδε το αυτοκίνητο του ηθοποιού έξω από το σπίτι της, λίγες μέρες πριν εντοπιστεί νεκρός. Της έκανε εντύπωση το γεγονός ότι από ένα άλλο αυτοκίνητο βγήκαν δυο ύποπτα άτομα και επιβιβάστηκαν στο μαύρο Fiat Punto με αριθμό κυκλοφορίας ΥΖΧ – 1384 του άτυχου νέου.

Τραγική ειρωνεία αποτελούν τα όσα είχαν εκτυλιχθεί λίγη ώρα πριν τα ίχνη του ηθοποιού χαθούν. Ενώ οδηγούσε, το βράδυ της Παρασκευής 6 Δεκεμβρίου, σχολίαζε τηλεφωνικά στη μητέρα του τις εξελίξεις στην υπόθεση που ερευνούσε το «Τούνελ». Ήταν το θρίλερ με τον νεκρό νέο Γιώργο Λυγερό και ο αγώνας της μητέρας του για να βρει την αλήθεια. Η σύμπτωση με την δική του ιστορία έτσι όπως εκτυλίχθηκε στην εκπομπή της Παρασκευής 13 Δεκεμβρίου, σόκαρε τους τηλεθεατές.

Η μητέρα του και η αδελφή του με ερασιτεχνικά βίντεο ανέδειξαν σημαντικές στιγμές τους προκαλώντας ρίγη συγκίνησης, αφού με τις τελευταίες μακάβριες εξελίξεις, μοιάζουν σημαδιακά.

Τι έλεγε στο «Τούνελ» η αδελφή που τον αναζητούσε…

Η αδελφή του άτυχου Στράτου Βαλσαμίδη, μίλησε λίγο πριν τις μακάβριες εξελίξεις στην κάμερα της εκπομπής για τις στιγμές αγωνίας που περνούσαν μαζί με τη μητέρα της, περιμένοντας για κάποιο σημάδι ζωής του.

Η ίδια τον περιέγραφε ως έναν ευαίσθητο και δοτικό άνθρωπο που είχε μεγάλη αγάπη για το θέατρο.

«Έχει τελειώσει δραματική σχολή. Ήταν όνειρο ζωής του να είναι ηθοποιός. Ήταν η έκφραση του», ανέφερε.

«Τον λατρεύω, είναι η δύναμη μου. Με πρόσεχε πάρα πολύ από μικρή, ήμουν σαν δικό του παιδί. Ήταν δίπλα μου πάντα», είπε συγκινημένη.

Η μάνα: Μιλούσαμε για το «Φως στο Τούνελ» και μετά τον χάσαμε…

Ένα δράμα ζει η μητέρα του 30χρονου ηθοποιού που έψαχνε μέρα – νύχτα για τον αγαπημένο της Στράτο.

Η κυρία Καλλιόπη, που ήταν και το τελευταίο άτομο που επικοινώνησε μαζί του τα μεσάνυχτα της Παρασκευής που χάθηκε, μίλησε στο «Τούνελ».

«Του είπα ‘βλέπω την Αγγελική Νικολούλη’ και μου απάντησε πως είχε συγκλονιστεί κι εκείνος με τη συγκεκριμένη υπόθεση της μάνας που έψαχνε την αλήθεια για τον νεκρό γιο της. Που να ήξερε πως θα ακολουθούσε και για μένα αυτό το μαρτύριο. Τον καλούσαμε και στα δυο κινητά, αλλά δεν τα σήκωνε. Στο σπίτι του που πήγαμε, βρήκαμε το air condition και το φως της κρεβατοκάμαρας ανοιχτά και από κει ξεκίνησε ένας γολγοθάς», ανέφερε συγκινημένη.

«Τον είχαν μαχαιρώσει για να τον ληστέψουν…»

«Δεν μου είχε δείξει πως κάτι τον απασχολούσε, ήταν ευδιάθετος όταν τον είδα τελευταία φορά», είπε στο «Τούνελ» η αδελφή του.

Η Στεφανία αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό που συνέβη τον περασμένο Μάρτιο και τους σόκαρε όλους. Ο Στράτος είχε δεχτεί επίθεση με μαχαίρι με σκοπό να τον ληστέψουν.

«Νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο. Μου έχει περάσει από το μυαλό πως ο δράστης μπορεί να σχετιζόταν με την εξαφάνιση, γιατί ο αδελφός μου του είχε κάνει μήνυση. Γι’ αυτό κάνω τα αδύνατα δυνατά να βρεθεί κάτι» πρόσθεσε.

Η μάνα: Γιορτάσαμε τα γενέθλια του και ήμασταν ευτυχισμένοι…

Στις 10 Δεκεμβρίου ο Στράτος είχε τα γενέθλια του, αλλά επειδή η μητέρα του θα απουσίαζε, τα γιόρτασαν λίγες ημέρες νωρίτερα. «Ήμασταν τόσο καλά, τόσο ευτυχισμένοι», είπε με δάκρυα στα μάτια η κυρία Καλλιόπη.

Αναφέρθηκε και στο πάθος του γιου της για την υποκριτική.

«Αγαπούσε πάρα πολύ την ηθοποιία και ήθελε να παίξει κάποια στιγμή στην Επίδαυρο. Τον έβλεπα στο θέατρο και χαιρόμουν.»

Η ίδια απέκλειε το γεγονός να είχε φύγει από μόνος του γιατί θα είχε ενημερώσει, αφού ήταν δεμένοι μεταξύ τους και συζητούσαν τα πάντα σαν φίλοι.

Η τραγική μάνα, συγκινημένη απηύθυνε έκκληση σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε, να επικοινωνήσει με την εκπομπή.

ΠΗΓΗ: anikolouli.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button