ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγικός θάνατος 63χρονης στην Κέρκυρα: Πέθανε από το κρύο μέσα στο σπίτι της

Τραγικός θάνατος 63χρονης στην Κέρκυρα: Πέθανε από το κρύο μέσα στο σπίτι της

Είναι απίστευτο και ταυτόχρονα τραγικό: Πέθανε από το κρύο 63χρονη γυναίκα στην Κέρκυρα και μάλιστα μέσα στο σπίτι της – Τι διαπίστωσε ο ιατροδικαστής.

Ανείπωτη τραγωδία στην Κέρκυρα για ηλικιωμένη γυναίκα που πέθανε μέσα στο σπίτι της και μάλιστα από το κρύο. «Ο θάνατος της άτυχης γυναίκας επήλθε από κρυοπληξία», λέει ο ιατροδικαστής.

Η σορός της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε χθες από τους γείτονές της όταν την αναζήτησαν, καθώς δεν είχε δώσει τις τελευταίες ώρες σημεία ζωής.

Όπως επιβεβαίωσε ο ιατροδικαστής Κέρκυρας Ιωάννης Αϊβατίδης στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, «ο θάνατος της άτυχης γυναίκας επήλθε από κρυοπληξία».

Πέθανε από το ψύχος

Σύμφωνα με πληροφορίες η 63χρονη έμενε μόνη της, σε ένα μικρό σπίτι χωρίς θέρμανση, στην Εβραϊκή συνοικία, στην Παλιά Πόλη της Κέρκυρας, στο κέντρο της πόλης.

«Η επίδραση του ψύχους των τελευταίων νυχτών ήταν ο κύριος λόγος του θανάτου της» είπε ο ιατροδικαστής Κέρκυρας, ολοκληρώνοντας σήμερα την ιατροδικαστική εξέταση της θανούσης.

Είναι απίστευτο ότι πεθαίνει κάποιος σήμερα από το κρύο στην Ελλάδα και μάλιστα μέσα στο σπίτι. .

πηγη dikaiologitika.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button