ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγωδία: 17χρονος o νεκρός του τροχαίου . Ο 18χρονος φίλος του εκτινάχθηκε έξω από το αυτοκίνητο

Τραγωδία: 17χρονος o νεκρός του τροχαίου . Ο 18χρονος φίλος του εκτινάχθηκε έξω από το αυτοκίνητο

Ασύλληπτη τραγωδία χτύπησε την περιοχή με τραγικούς “πρωταγωνιστές” δύο παιδιά. Δύο φίλους, ηλικίας 17 και 18 ετών…

Ο 18χρονος οδηγός είχε πάει να πάρει τον φίλο του από τα ΚΤΕΛ στη Ζαχάρω, γιατί ερχόταν από Αθήνα. Στη συνέχεια, θα πήγαιναν στο χωριό Ταξιάρχης…

Κάτω από συνθήκες που ακόμα δεν έχουν διευκρινιστεί, το αυτοκίνητο ξέφυγε από το δρόμο και μπήκε μέσα σε ελαιοστάσιο χτυπώντας σε ελαιόδεντρα.

Το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε μία άμορφη μάζα! Μέσα εγκλωβίστηκε ο 17χρονος ο οποίος έχασε τη ζωή του.

Την ώρα του τροχαίου, ο 18χρονος φίλος του πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο, γεγονός που όπως φαίνεται του έσωσε τη ζωή, αν και είναι σοβαρά τραυματισμένος.

Αβάσταχτος πόνος. Νεκρός σε τροχαίο ο υποσμηναγός Μανώλης Γαρεφαλάκης

Η είδηση του θανάτου του μάλιστα έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία και στον τόπο καταγωγής του το Καστέλι, με την θλίψη για τον χαμό του να είναι μεγάλη.

Ανείπωτος είναι ο πόνος και η θλίψη για τον 33χρονο Ηρακλειώτη πιλότο της Πολεμικής Αεροπορίας, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Λεωφόρο Σούδας στα Χανιά, χθες το βράδυ.

Πρόκειται για τον άτυχο υποσμηναγό και μέλος της ομάδας ΖΕΥΣ, Μανώλη Γαρεφαλάκη ο θάνατος του οποίου έχει βυθίσει στο πένθος όχι μόνο την οικογένεια του αλλά και την Πολεμική Αεροπορία στην οποία υπηρετούσε από το 2012.

Τραγική μάλιστα ειρωνεία είναι πως αυτές τις μέρες ο αδικοχαμένος υποσμηναγός,  στο πλαίσιο άσκησης, ο Μανωλιός είχε πετάξει με F16 στο Καστέλι, με τις πληροφορίες του cretalive ν’ αναφέρουν ότι πέταξε χαμηλά κοντά στο σπίτι του για να «χαιρετίσει» τους δικούς του…nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button