ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγωδία 34χρονη πέθανε από κάτι που έχουμε όλοι στο σπίτι μας – Μεγάλη προσοχή

Τραγωδία 34χρονη πέθανε από κάτι που έχουμε όλοι στο σπίτι μας – Μεγάλη προσοχή

Αδιανόητη τραγωδία με θύμα μια 34χρονη γυναίκα

Αδιανόητη τραγωδία με θύμα μια 34χρονη γυναίκα, η οποία πέθανε από τις αναθυμιάσεις χλωρίνης μέσα στο μπάνιο!

Η Celia Seymour από το Λονδίνο της Μεγάλης Βρετανίας έτριβε το πάτωμα του μπάνιου με χλωρίνη, χωρίς ούτε να την αραιώσει αλλά ούτε φορώντας κάποια προστατευτική μάσκα.

H Celia Seymour

Λίγο αργότερα η νεαρή γυναίκα άρχισε να νιώθει αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Μετά από τέσσερις ημέρες νοσηλείας, η Celia κατέληξε.

Οι Αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο, να είχε βάλει και άλλα καθαριστικά στον κουβά εκτός από την χλωρίνη και η χημική αντίδραση προκάλεσε το τραγικό δυστύχημα.

«Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που έγινε. Μόλις είχε ξεκινήσει την ζωή της και πέθανε τόσο άδικα», δήλωσε στην εφημερίδα My London, σε κατάσταση σοκ η μητέρα της άτυχης Celia.

ΠΗΓΗ : newsbomb.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button