ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγωδία: Αυτοκτόνησε ο 26χρονος γιος γνωστής ηθοποιού

Ο γιος της Regina King, Ian Alexander Jr., έβαλε τέλος στη ζωή του.

“Η οικογένειά μας είναι συντετριμμένη από την απώλεια του Ian”, λέει η Regina King σε δήλωση που εστάλη στα media. “Ήταν ένας φωτεινός άνθρωπος που νοιαζόταν τόσο βαθιά για την ευτυχία των άλλων. Η οικογένειά μας ζητά σεβασμό κατά τη διάρκεια αυτής της ιδιωτικής περιόδου. Σας ευχαριστώ

Ο Ian Alexander Jr. ήταν το μοναχοπαίδι της διάσημης ηθοποιού, γιος της με τον πρώην σύζυγό της και παραγωγό δίσκων Ian Alexander Sr. Ακολουθώντας τα μουσικά χνάρια του πατέρα του, ο Ian ήταν deejay.

Παρά την αυξανόμενη επιτυχία της ως ηθοποιός και σκηνοθέτης, η Regina King ανέφερε ότι ο Ian ήταν η μεγαλύτερη πηγή υπερηφάνειάς της. Αφού χώρισε από τον πατέρα του, το 2007, μετά από εννέα χρόνια γάμου, η King παραδέχτηκε ότι το να τον μεγαλώνει μόνη της δεν ήταν πάντα εύκολο, αλλά τίποτα δεν είναι πιο δυνατό από την αγάπη της για τον γιο της.

Προς τιμήν των 50ων γενεθλίων της μαμάς του πέρυσι, ο Ian της αφιέρωσε μερικές γραμμές στο Instagram: “Χρόνια πολλά στον συνάδελφό μου, τόσο πολύ περήφανος για σένα και εμπνευσμένος από την αγάπη και την τέχνη σου!».

πηγη glance.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button