ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγωδία: Αυτός είναι ο ποδοσφαιριστής που σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Σαντορίνη

Τραγωδία: Αυτός είναι ο ποδοσφαιριστής που σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Σαντορίνη

Θρηνεί ο χώρος του ποδοσφαίρου με τον χαμό του 34χρονου Παναγιώτη Σκαφτούρου. Ο πρώην ποδοσφαιριστής σκοτώθηκε σε τροχαίο πριν από λίγο στη Σαντορίνη βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς και φίλους.

Ο Παναγιώτης Σκαφτούρος είχε αναλάβει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή στην Θύελλα Καμαρίου. Είχε αγωνιστεί ως σέντερ φορ στο Μοσχάτο, τον Άγιο Δημήτριο, την Ηλιούπολη, τον Σαρωνικό Αίγινας, την Κηφισιά, τον Βύζαντα Μεγάρων, τον Εθνικό, τον Ιωνικό, τον Πανελευσινιακό, τον Ατρόμητο Πειραιά και τη Θύελλα Καμαρίου. Η ΠΑΕ Ιωνικός αναφέρει μεταξύ άλλων σε σχετική ανακοίνωση: «Ο Παναγιώτης υπηρέτησε το αστέρι και σαν ποδοσφαιριστής στα δύσκολα χρόνια και το όνομα του θα υπάρχει για πάντα στη ιστορία του Ιωνικού μας!».

 

 

 

 

 

 

 

πηγη nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button