ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγωδία: Δεν τα κατάφερε η 8χρονη Ειρήνη που έψαχνε μόσχευμα καρδιάς

Τραγωδία: Δεν τα κατάφερε η 8χρονη Ειρήνη που έψαχνε μόσχευμα καρδιάς

Η 8χρονη Ειρήνη έπασχε από οξεία μυοκαρδίτιδα.

Όπως μετέδωσε το ΟΡΕΝ το μικρό κορίτσι κατέληξε τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Η μικρή Ειρήνη είχε μεταφερθεί με C-130 στο Μπέργκαμο αναζητώντας μια ελπίδα για να κρατηθεί στη ζωή αλλά δεν τα κατάφερε.

Το μικρό κορίτσι νοσηλευόταν στο νοσοκομείου του Ρίου αναζητώντας μόσχευμα καρδιάς.

Η Ειρήνη έπασχε από οξεία μυοκαρδίτιδα και δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι για τη ζωή της.

Σύμφωνα με το ΟΡΕΝ ανήμερα την Πρωτοχρονιά, ο Διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του Νοσοκομείου του Ρίου, Ανδρέας Ηλιάδης, επικοινώνησε με τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων ζητώντας την άμεση εύρεση συμβατού μοσχεύματος.

Έπειτα από επικοινωνία του ΕΟΜ με τον αντίστοιχο ιταλικό οργανισμό, κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή της 8χρονης στην Ιταλία και η νοσηλεία της σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο προκειμένου να λαμβάνει συγκεκριμένη αγωγή, μέχρι να βρεθεί μόσχευμα. Δυστυχώς, όμως, ο οργανισμός της δεν άντεξε.

Θεσσαλονίκη: Σε κρίσιμη κατάσταση παιδάκι που έπεσε από μπαλκόνι τρίτου ορόφου

Παραμένει άγνωστο πως το παιδί έπεσε από το μπαλκόνι. Το περιστατικό έγινε στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένα παιδάκι που μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης μετά από πτώση από μπαλκόνι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το 3,5 ετών παιδί έπεσε από μπαλκόνι 3ου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό 25ης Μαρτίου, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης όπως αναφέρει το grtimes.

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 8.30μμ, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, κινητή μονάδα του οποίου μετέφερε το παιδί στο νοσοκομείο, διακομιδή που έγινε με τη βοήθεια της αστυνομίας, για να μη χαθεί ούτε ένα λεπτό.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button