ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγωδία – Νεκρή η 20χρονη κόρη του ποδοσφαιριστή Κώστα Θεοδώρου

Τραγωδία – Νεκρή η 20χρονη κόρη του ποδοσφαιριστή Κώστα Θεοδώρου

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν

Η 20χρονη Ειρήνη, την οποία ο 40χρονος πρώην ποδοσφαιριστής απέκτησε από τον πρώτο του γάμο, νικήθηκε από την επάρατο νόσο.

Ο καρκίνος, που ξεκίνησε από το στήθος, είχε κάνει μετάσταση στο πρόσωπο με τον πατέρα της πριν από περίπου δύο μήνες, γνωρίζοντας ότι το παιδί του βρισκόταν στο τελευταίο στάδιο και ότι οι ελπίδες είχαν εξανεμιστεί, να ζητά μέσω των κοινωνικών δικτύων από όλον τον κόσμο να προσευχηθεί γι’ αυτή.

Δυστυχώς ούτε η πολύμηνη νοσηλεία που είχε προηγηθεί στο Θεαγένειο της Θεσσαλονίκης, ούτε οι τρεις εγχειρήσεις στις οποίες υπεβλήθη η άτυχη Ειρήνη μπόρεσαν να αποτρέψουν το μοιραίο. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί αύριο Τρίτη (29/9) από τον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής.

Θρήνος – Δεν τα κατάφερε ο Γιαννάκης. Μετά τη μεταμόσχευση, η επιπλοκή και ο θάνατος

Πάλεψε μέχρι το τέλος όμως δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ο Γιάννης που «έσβησε» μόλις στα 25 του χρόνια.

Η ιστορία του είναι συγκινητική καθώς στη μεγάλη περιπέτειά του με την υγεία του που κράτησε περίπου 6 χρόνια είχε κοντά του την οικογένεια του.

Ο Γιάννης χρειαζόταν μεταμόσχευση και ο πατέρας του, θέλοντας να του χαρίσει ζωή για δεύτερη φορά, ήταν ο δότης. Δυστυχώς όμως υπήρξαν σύμφωνα με το dete επιπλοκές και έφυγε από τη ζωή, 15 μέρες περίπου μετά το χειρουργείο.nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button