ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγωδία – Νεκρός σε τροχαίο ο καθηγητής

Τραγωδία – Νεκρός σε τροχαίο ο καθηγητής

Ο καθηγητής Δημήτρης Μπαράκος είναι ο άτυχος άνδρας που σκοτώθηκε σήμερα σε Σοβαρό τροχαίο που έγινε λίγο πριν τις 12.00 μ.μ στο δρόμο Λάρισας Τυρνάβου, στο ύψος της διασταύρωσης Δένδρων.

Συγκίνηση στην πιάτσα – Νεκρός ο δημοσιογράφος Τόλης Γλύστρας

Την τελευταία του πνοή άφησε χθές ο δημοσιογράφος Τόλης Γλύστρας. Ένας δάσκαλος της δημοσιογραφίας. Ένας αρθρογράφος που δεν φοβόταν και δεν λύγιζε ποτέ.

Τη θλιβερή είδηση του θανάτου έκανε γνωστή με ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ. “Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με θλίψη αναγγέλλει τον θάνατο του δημοσιογράφου Χριστόδουλου (Τόλη) Γλύστρα, που απεβίωσε χθες, σε ηλικία 77 ετών”.

“Ο Τόλης Γλύστρας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1945 και, αφού τελείωσε τις γυμνασιακές του σπουδές, φοίτησε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και τη Νομική Σχολή της Αθήνας. Ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του σταδιοδρομία το 1986 στην

εφημερίδα «ΠΡΩΤΗ», ενώ στη συνέχεια εργάστηκε στις εφημερίδες «ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ», «ΑΥΓΗ» (Ύλη, Βουλή) «ΒΗΜΑ» (ελεύθερο οικονομικό) καθώς και στο περιοδικό «7», ενώ για χρόνια κάλυπτε το ρεπορτάζ του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και του Υπουργείου Προεδρίας.

Η νεκρώσιμος ακολουθία του συναδέλφου θα ψαλεί , στον Ι.Ν. του Αγίου Ανδρέα στην Λαμπρινή”.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button