ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγωδία σε αρραβώνα: Φίλησε την γυναίκα του και 5 λεπτά μετά πέθανε

Τραγωδία σε αρραβώνα: Φίλησε την γυναίκα του και 5 λεπτά μετά πέθανε

Η πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής του έμελλε να είναι και η τελευταία. Ο 24χρονος Joao Guilherme Torres Fadini και η 25χρονη αρραβωνιαστικιά του Larissa Campos μάζεψαν τους φίλους τους για να γιορτάσουν όλοι μαζί τον αρραβώνα τους, στο Φράγμα Ιτουπαράνγκα, στον ποταμό Σοροκάμπα, στη Βραζιλία.

Μετά τον αρραβώνα, ο νεαρός άντρας φίλησε την 25χρονη κι έφυγε με τους φίλους του για να κάνουν μια βουτιά στο ποτάμι, σύμφωνα με τη Daily Mail.

«Μετά το φιλί, έβγαλε το πουκάμισό του και μπήκε στον ποταμό μαζί με τα άλλα παιδιά» είπε η 25χρονη Larissa για τον Joao. «Μου ζήτησε να τον περιμένω και μου είπε ότι με αγαπά» πρόσθεσε η 25χρονη, σύμφωνα με το G1 News. «Άρχισαν να κάνουν αγώνα μέχρι την άλλη όχθη.

Σχεδόν όλοι τα παράτησαν και μόνο αυτός και ο αδερφός του ο Γκαμπριέλ συνέχισαν να κολυμπούν».

Κι ενώ οι δύο τους συνέχιζαν τον αγώνα, ξαφνικά, ο Joao χάθηκε κάτω από το νερό. Η παρέα του άρχισε να τον ψάχνει απεγνωσμένα και κάλεσαν σε βοήθεια. Η πυροσβεστική υπηρεσία του Σάο Ρόκε έφτασε στο σημείο κι άρχισε να ψάχνει στο ποτάμι με βάρκες και δύτες.

«Σχεδόν μιάμιση ώρα μετά, οι δύτες βρήκαν το σώμα του» ανέφερε η αρραβωνιαστικιά του. «Το μόνο που σκέφτομαι είναι αυτός. Τώρα έχω μείνει μόνο με τις αναμνήσεις όλων όσων ζήσαμε μαζί και όσα ονειρευτήκαμε» είπε συγκλονισμένη η Larissa. Οι Αρχές διεξάγουν έρευνα για τα αίτια της τραγωδίας.

ΠΗΓΗ: newsbomb.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button