ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγωδία στα Χανιά! Οδηγός μηχανής σκοτώθηκε, έπεσε πάνω σε κολώνα!

Τραγωδία στα Χανιά! Οδηγός μηχανής σκοτώθηκε, έπεσε πάνω σε κολώνα!

Τραγωδία στα Χανιά! Οδηγός μηχανής σκοτώθηκε, έπεσε πάνω σε κολώνα!

Μοιραία κατάληξη είχε το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη ένας άνδρας στα Χανιά, ο οποίος χτύπησε με τη μηχανή του σε κολώνα και έχασε τη ζωή του, ενώ νωρίτερα στην Αθήνα αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες.

Το τροχαίο συνέβη, περίπου, στις 4 το μεσημέρι της Παρασκευής στην περιοχή των Παχιανών.

Ειδικότερα, ένας άνδρας, ο οποίος κινείτο με τη μηχανή του επί της Οδού Νικολάου Σκουλά, έχασε τον έλεγχό της, με αποτέλεσμα να βρεθεί αιμόφυρτος στο έδαφος.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο και μετέφερε τον άνδρα στο Νοσοκομείο Χανίων, με την κατάστασή του να χαρακτηρίζεται κρίσιμη, εξ’ αρχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, ο άνδρας άφησε, τελικά, την τελευταία του πνοή.

[athensmagazine.gr]

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button