ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγωδία στη Μεταμόρφωση: Αυτοκίνητο έπεσε σε στάση λεωφορείου – Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες

Τραγωδία στη Μεταμόρφωση: Αυτοκίνητο έπεσε σε στάση λεωφορείου – Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και τρεις τραυματίστηκαν το πρωί της Πέμπτης (24/05), σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στη Μεταμόρφωση.

Ήταν 08:20 το πρωί στην οδό Παπανδρέου 119 στη Μεταμόρφωση, όταν ο οδηγός ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα αυτό να πέσει πάνω σε στάση λεωφορείου γεμάτη κόσμο, τραυματίζοντας τέσσερις ανθρώπους.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr

Ο απολογισμός του τροχαίου ήταν τραγικός καθώς ένας εκ των τραυματιών δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά του, σύμφωνα με την ενημέρωση της Τροχαίας.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, νεκρός είναι ένας 50χρονος άνδρας.

Παράλληλα, στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» έχει διακομισθεί τραυματισμένο ένα 9χρονο κορίτσι, το οποίο φέρεται να είναι η κόρη του οδηγού του Ι.Χ., η οποία δεν φορούσε ζώνη.

Δύο ακόμα τραυματίες -σύμφωνα με πληροφορίες όχι σοβαρά- διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο ΚΑΤ. Πρόκεται για τον 40χρονο πατέρα του κοριτσιού που ήταν και ο οδηγός του αυτοκινήτου κι έναν 80χρονο.

Μαρτυρίες αναφέρουν ότι το μοιραίο ασημί αυτοκίνητο χτυπήθηκε από άλλο όχημα πριν πέσει πάνω στη στάση. Αυτό φέρεται να το επιβεβαίωσε η 9χρονη.

Η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα ωστόσο οι άνδρες της Τροχαίας που βρίσκονται στο σημείο θα αναζητήσουν τα πλάνα από κάμερες παρακείμενων επιχειρήσεων ώστε να διαπιστώσουν εάν όντως προηγήθηκε σύγκρουση.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που άνοιξαν και οι δύο αερόσακοι του οχήματος.


πηγη newsbomb.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button