ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγωδία στη Ραφήνα: Μητέρα και κόρη πέθαναν από κορονοϊό με διαφορά λίγων ημερών

Απέραντη θλίψη στη Ραφήνα – Τα ξημερώματα της Τρίτης (30/03) έχασε τη μάχη με τον Covid19 μία 58χρονη, 20 μέρες μετά το θάνατο της μητέρας της σε ηλικία 94 χρόνων, επίσης από κορονοϊό.

Σύμφωνα με το rpn.gr η 58χρονη εργαζόταν στον ΔΕΔΔΗΕ Νέας Μάκρης. Ζούσε στο κέντρο της Ραφήνας τα τελευταία 38 χρόνια μαζί με τη μητέρα της.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, νοσηλευόταν από τις 28 Φεβρουαρίου 2021 στο Λαϊκό Νοσοκομείο. Δυστυχώς καθυστέρησε πολύ να εισαχθεί διότι φρόντιζε την μητέρα της, η οποία έφυγε από τη ζωή πριν από 20 ημέρες, σε ηλικία 94 ετών, κι εκείνη από Covid-19.

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ΚΑΤ και νοσηλεύτηκε για 17 – 18 ημέρες ακόμη διασωληνωμένη, ώσπου δεν άντεξε και τα ξημερώματα της Τρίτης έφυγε από τη ζωή.

Σοκ στην Κρήτη: 8χρονος πέθανε μετά την αεροδιακομιδή από την Κάρπαθο

Σοκ προκαλεί μια τραγωδία στην Κρήτη, με έναν 8χρονο να πεθαίνει μετά την αεροδιακομιδή του από την Κάρπαθο σήμερα (30/3) στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Κρήτη: Οι πρώτες πληροφορίες για το θάνατο του 8χρονου

Σύμφωνα με το cretapost.gr, η κατάσταση της υγείας του παιδιού κρίθηκε σοβαρή και καθώς δεν μπορούσε να αντιμετωπιστεί από τους εκεί γιατρούς κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου. Έτσι λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης ο 8χρονος διεκομίσθη στο ΠαΓΝΗ με super puma.

Ο 8χρονος παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών άφησε την τελευταία του πνοή λίγο μετά τις 8 το πρωί

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button