ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός 17χρονος οδηγός σε θανατηφόρο τροχαίο

Σύγκρουση μηχανής με ΙΧ στον Άνω Σταυρό

Τραγωδία νωρίτερα σήμερα απόγευμα Παρασκευής 12 Νοεμβρίου με έναν 17χρονο να χάνει τη ζωή του σε τροχαίο έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα περίπου στις 16:45 στον Άνω Σταυρό, η μηχανή που οδηγούσε ο 17χρονος συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.

Πολύ σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε παράλληλα στο νοσοκομείο συνομήλικός του, συνεπιβάτης του στη μηχανή.

* Φωτογραφία αρχείου

“Έφυγε” από τη ζωή στα 55 της η Λαρισαία φιλόλογος και στέλεχος του ΚΙΝΑΛ Φανή Αγορίτσα

“Έφυγε” από τη ζωή μετά από πολύμηνη και άνιση μάχη με σοβαρή ασθένεια σε ηλικία 55 ετών, η Λαρισαία Φιλόλογος Φανή Αγορίτσα.

Η εκλιπούσα ήταν επί μακρόν δραστηριοποιημένη στο χώρο της κεντροαριστεράς, αρχικά στο ΠΑΣΟΚ και εν συνεχεία στο ΚΙΝΑΛ με το οποίο ήταν και υποψήφια βουλευτής το 2019. Νωρίτερα στις δημοτικές εκλογές του 2014, ήταν υποψήφια στο δήμο Λαρισαίων με το συνδυασμό του πρώην υπουργού Έκτορα Νασιώκα.

Η εκλιπούσα αφήνει πίσω της γονείς, αδελφό, νύφη και ανήψια.

Η εξόδιος ακολουθία της θα ψαλεί αύριο Σάββατο στις 3.30 το μεσημέρι, από τον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, στην παλαιά εθνική οδό.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button