ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός 40χρονος από τροχαίο – Χτύπησε σε εκκλησάκι και δέντρο

Μια φοβερή τραγωδία σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της Πέμπτης (13/5), με έναν 40χρονο να βρίσκει θάνατο από τροχαίο στη Βιομηχανική Περιοχή της Σίνδου.

Θεσσαλονίκη: Άγνωστα τα αίτια του τραγικού τροχαίου του 40χρονου

Περίπου στη 01.00 το Ι.Χ. που οδηγούσε, όπως αναφέρει το Thestival.gr, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έφυγε από το δρόμο, χτύπησε σε εκκλησάκι και δέντρο με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άτυχος άνδρας ξέφυγε της πορείας του

Θανατηφόρο τροχαίο, με θύμα 40χρονο, σημειώθηκε γύρω στη μία μετά τα μεσάνυχτα, στη Βιομηχανική Περιοχή της Σίνδου, στη Θεσσαλονίκη.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άτυχος άνδρας, υπό συνθήκες που ερευνώνται, ξέφυγε της πορείας του, προσκρούοντας διαδοχικά σε παρακείμενο εκκλησάκι και δένδρο. Αποτέλεσμα της πρόσκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του, ενώ χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του.

Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ερευνώνται από την Τροχαία

Θάνατος στην ΕΡΤ – Νεκρός απο κορονοϊό ο Μανώλης Βασιλάκης

Ο Μανώλης Βασιλάκης γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 1972 με καταγωγή από την Κρήτη.Ξεκίνησε τη συνεργασία του με την ΕΡΤ Α.Ε. το Νοέμβριο του 1996 ως Τεχνικός Ροής στο κανάλι της ERT World και στη συνέχεια ως Τεχνικός Υποστήριξης Teletext των καναλιών της ΕΡΤ.

Τα τελευταία χρόνια προσέφερε τις γνώσεις και τις υπηρεσίες του στην Επεξεργασία και τη Μετάδοση του Πολυμεσικού Περιεχομένου στην ψηφιακή πλατφόρμα του ERTFLIX και των ιστοτόπων της εταιρείας. Δυστυχώς ο “Μανόλο” έφυγε απο την ζωή χτυπημένος απο κορονοϊό.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button