ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγωδία στην Καλαμπάκα: Νεκρός 15χρονος από αεροβόλο

Τραγωδία στην Καλαμπάκα: Νεκρός 15χρονος από αεροβόλο

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής σε χωριό της Καλαμπάς, καθώς ένας 15χρονος έχασε τη ζωή του από αεροβόλο όπλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας trikalaview.gr, ο μικρός έπαιζε με τον αδελφό του στην αυλή του σπιτιού με αεροβόλο και το όπλο εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα να δεχτεί βολίδα από αεροβόλο όπλο στο πρόσωπο.

Έφυγε από τη ζωή στο νοσοκομείο Τρικάλων

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Τρικάλων, όπου οι γιατροί προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στον 15χρονο τραυματία.

Λίγο αργότερα, το ίδιο μέσο έκανε γνωστό πως, παρά τις προσπάθειες των γιατρών στο νοσοκομείο Τρικάλων, το τραύμα στο κεφάλι του 15χρονου ήταν μοιραίο με αποτέλεσμα ο έφηβος να χάσει τη ζωή του.

Πηγη tanea.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button