ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγωδία στην Κομοτηνή: Πέθανε η γυναίκα που την περιέλουσε με βενζίνη και της έβαλε φωτιά ο σύζυγός της

Η 55χρονη γυναίκα νοσηλευόταν με εγκαύματα

Δεν τα κατάφερε και έχασε τη μάχη που έδινε να κρατηθεί στη ζωή, η 55χρονη γυναίκα στην Κομοτηνή, την οποία περιέλουσε ο άντρας της με βενζίνη και της έβαλε φωτιά την περασμένη Πέμπτη. Η 55χρονη νοσηλευόταν στη Μονάδα Εγκαυμάτων με καθολικά εγκαύματα, όμως, όπως μετέδωσε το Mega, δεν τα κατάφεραν.

Ο 63χρονος σύζυγός της έχει συλληφθεί και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ωστόσο από σήμερα η κατηγορία αλλάζει και θα δικαστεί για ανθρωποκτονία. Σύμφωνα με πληροφορίες του xronos.gr, η γυναίκα είναι άτομο με αναπηρία. Τη διαλεύκανση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης.

Το τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα την περασμένη Πέμπτη (8/9), όταν κατά τη διάρκεια καυγά ο άνδρας περιέλουσε την άτυχη γυναίκα με βενζίνη και της έβαλε φωτιά. Στη συνέχεια, όμως, το «μετάνιωσε», έσβησε τη φωτιά και κάλεσε την αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η γυναίκα ήταν ανάπηρη, καθώς είχε χάσει το πόδι της από διαβήτη. Τη διαλεύκανση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης.

Οι ισχυρισμοί του 62χρονου και το παρελθόν του

Όπως είχε αποκαλύψει το kathimerini.gr, ο 62χρονος προέβαλε τον ισχυρισμό ότι η σύζυγός του είχε εξωσυζυγικές σχέσεις σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει την αποτρόπαια πράξη του.  Δεν είναι η πρώτη φορά πάντως που ο 62χρονος απασχολεί τις Αρχές. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει έναν γιο ο οποίος είναι ΑμεΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν, ο άνδρας είχε συλληφθεί και πάλι στα τέλη του περασμένου Αυγούστου καθώς φέρεται να είχε παραμελήσει το παιδί του με αποτέλεσμα αυτό να φύγει από το σπίτι και να καταλήξει να περιφέρεται στους δρόμους σε άσχημη κατάσταση.

Όπως είχαν μεταδώσει τότε τοπικά μέσα, το αγόρι, 15 ετών, είχε εντοπιστεί από αστυνομικούς που το είδαν να κινείται εμφανώς χωρίς συναίσθηση προσανατολισμού, ακόμη και μέσα στον δρόμο, με κίνδυνο να παρασυρθεί από διερχόμενα οχήματα. Το αγόρι επέστρεψε στην οικογένειά του, ενώ, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο πατέρας του συνελήφθη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

πηγη kathimerini.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button