ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγωδία Στην Βαpυμπόμπη: Βpέθηκαν Νεκpοί Οι Tρεις Νεαpοί Αγvοούμενοι! Συγκλοvιστικές εικόvες

Τραγωδία Στην Βαpυμπόμπη: Βpέθηκαν Νεκpοί Οι Tρεις Νεαpοί Αγvοούμενοι! Συγκλοvιστικές εικόvες

Απίστευτη τραγωδία στην Βαρυμπόμπη.

Νεκροί εντοπίστηκαν τα ξημερώματα τρεις άνδρες, νεαρής ηλικίας, στην Βαρυμπόμπη, οι οποίοι αναζητούνταν από το βράδυ της Τετάρτης. Έχουν προσαχθεί σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ακόμη τρία άτομα…

Απίστευτη τραγωδία στην Βαρυμπόμπη.

Νεκpοί εντοπίστηκαν τα ξημερώματα τρεις άνδρες, νεαρής ηλικίας, σε φρεάτιο στην Βαρυμπόμπη, οι οποίοι αναζητούνταν από το βράδυ της Τετάρτης.

Έχουν προσαχθεί -σύμφωνα με αστυνομικές πηγές- ακόμη τρία άτομα, που εξετάζεται αν ήταν παρέα με τους νεκρούς άνδρες.

Η ανάσυρση των σορών ολοκληρώθηκε στις 05:30 το πρωι, ενώ τις συνθήκες 8ανάτου τους διερευνά η πυροσβεστική που ανέλαβε την προανάκριση.

Απαντήσεις για τα αίτια που προκάλεσαν τον 8άνατο

των ανδρών θα δώσει η διενέργεια νεκpοψίας-νεκpοτομής.

Οι τρεις άνδρες, νεαρής ηλικίας, ανασύρθηκαν σε ένα σημείο “σκαμμένο σαν πηγάδι” βάθους 8 μέτρων στην περιοχή Φλόγα της Βαρυμπόμπης ενώ στη συνέχεια, διακομίστηκαν στο «Θριάσιο» νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece, οι τρεις άνδρες φαίνεται να έψαχναν για χρυσό.

Για τον απεγκλωβισμό των ατόμων επιχείρησαν συνολικά 12 πυροσβέστες και 4 οχήματα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το φρεάτιο που εντοπίστηκαν τα τρία άτομα είναι κοντά στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας.

Οι πυροσβέστες εντόπισαν μία αυτοσχέδια σκάλα, με την οποία κατέβαιναν στον πυθμένα

του πηγαδιού, ενώ εντόπισαν τη γεννήτρια, την οποία είχαν τοποθετήσει επίσης μέσα στο πηγάδι, ενώ ένας αυτοσχέδιος σωλήνας είχε τοποθετηθεί, για να βγαίνουν τα αέρια.

Όπως όλα δείχνουν, ο θάνατός τους οφείλεται σε ασφυξία, λόγω των αναθυμιάσεων, ενώ στο σημείο, έξω από το πηγάδι βρέθηκαν ένας άνδρας και μία γυναίκα, οι οποίοι, μόλις είδαν τους τρεις άνδρες να χάνουν τις αισθήσεις τους, ειδοποίησαν τις Αρχές…πηγή . cnn.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button