ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγωδία στην Ζάκυνθο: Θρήνος από τον θάνατο του 56χρονου οδηγού ταξί που έπεσε από την ταράτσα του σπιτιού του

Ανέβηκε στην ταράτσα του σπιτιού του για να φτιάξει το ντεπόζιτο και έπεσε στο κενό

Ένα άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στον 56χρονο οδηγό ταξί Σάββα Προβατίδη, ο οποίος σήμερα το πρωί ανέβηκε στην ταράτσα του σπιτιού του προκειμένου να κάνει κάποιες εργασίες και ξαφνικά έπεσε στο κενό με αποτέλεσμα να σκοτωθεί.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, οποίος βρισκόταν στην πλατεία Αγίου Λουκά Ζακύνθου, είδε τον 56χρονο επαγγελματία οδηγό να βρίσκεται στην στέγη του σπιτιού του και να πραγματοποιεί εργασίες στο ντεπόζιτο της ταράτσας.

zakynthos__2_
zakynthos__3_

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, ο άτυχος 56χρονος άνδρας βρισκόταν πάνω στη σκάλα και για κάποιον λόγω γλίστρησε με αποτέλεσμα να πέσει από μεγάλο ύψος στο κατώφλι του σπιτιού του.
Η οικογένεια του άτυχου οδηγού βρίσκεται σε σοκ καθώς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο 56χρονος άνδρας έφυγε έτσι απλά από την ζωή, από ένα γλίστρημα στην σκάλα.

Τον άτυχο οδηγό ταξί, βρήκε ο ίδιος του ο γιος πεσμένο στο έδαφος, χωρίς να έχει τις αισθήσεις του ειδοποιώντας αμέσως το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία.

zakynthos__4_

Ο άτυχος άνδρας, μέσα σε λίγα λεπτά, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ζακύνθου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, ο θάνατος του 56χρονου ταξιτζή οφείλεται σε ατύχημα που συνέβη την ώρα που ο επαγγελματίας οδηγός πραγματοποιούσε εργασίες συντήρησης του ντεπόζιτου στην ταράτσα.

Το άκουσμα του θανάτου του 56χρονου άνδρα, πατέρα δύο παιδιών έκανε το γύρο του νησιού σκορπίζοντας θλίψη και στεναχώρια στους κατοίκους της Ζακύνθου καθώς ο 56χρονος ήταν γνωστός και αγαπητός στην τοπική κοινωνία.

πηγη protothema.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button