ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγωδία στις Αρχάνες Ηρακλείου: Τέλος στη ζωή του έβαλε 34χρονος πατέρας τεσσάρων παιδιών

Ο 34χρονος αυτοκτόνησε δια απαγχονισμού στο σπίτι του – Εντοπίστηκε από τη γυναίκα και τον αδερφό του
Μια τραγωδία εξελίχθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο Ηράκλειο και πιο συγκεκριμένα στις Αρχάνες, με ένα 34χρονο πατέρα τεσσάρων ανήλικων παιδιών, να βάζει τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 34χρονος αυτοκτόνησε δια απαγχονισμού στο σπίτι του.

Το άψυχο σώμα του εντοπίστηκε από συγγενικά του πρόσωπα, τη γυναίκα του και τον αδερφό του, τα οποία σε κατάσταση σοκ ενημέρωσαν τις αρχές.

Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό αν ο αυτόχειρας άφησε πίσω του κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους της πράξης του, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, είχε απειλήσει και στο παρελθόν ότι θα βάλει τέλος στη ζωή του.

Πένθος στο ελληνικό μπάσκετ: Πέθανε ο Παναγιώτης Μουχτούρης

Ο αγαπημένος σε όλους «Πέρυ», ένα από τα καμάρια του Πανιωνίου, δεν είναι πια εδώ.

Εδώ και καιρό τα δυσάρεστα νέα στο μπάσκετ και γενικότερα στη ζωή είναι πολύ περισσότερα από τα ευχάριστα.

Τις τελευταίες ώρες τα δυσάρεστα έγιναν ακόμη πιο πολλά από την στιγμή, που έφυγε από την ζωή ο Παναγιώτης Μουχτούρης, παλαίμαχος σέντερ του Πανιωνίου και του Πρωτέα Αθηνών, και ο οποίος για πολλά χρόνια ήταν προπονητής στα τμήματα υποδομής του Ιστορικού.

Ο «Πέρυ», όπως οι περισσότεροι τον ήξεραν και τον έλεγαν, ταλαιπωρήθηκε πολύ τον τελευταίο καιρό και πριν από λίγες ώρες άφησε την τελευταία του πνοή.

Ηταν αγαπητός σε όλους στον χώρο του μπάσκετ και ο χαμός του σκόρπισε απέραντη θλίψη, ειδικά στο «σπίτι» του, που ήταν ο Πανιώνιος και η Νέα Σμύρνη.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button