ΔΙΑΦΟΡΑ

ΤΡΑΓΩΔΙΑ Συγκλονίζει οικογενειακό δράμα

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν.

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν.

Μία ακόμη οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει τη Φθιώτιδα. Ένας 42χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του, ενώ ο πατέρας του, που έχει νοσήσει από κορονοϊό, βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο 42χρονος δεν είχε δώσει σημεία ζωής και τον αναζήτησε ο αδελφός του, που τον βρήκε χωρίς τις αισθήσεις του, μέσα στο σπίτι όπου διέμενε σε χωριό της ανατολικής Φθιώτιδας.

Ο 42χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας και επειδή μέλη της οικογένειάς του είχαν αρρωστήσει από κορονοϊό, αντιμετωπίστηκε ως ύποπτο περιστατικό. Στο Κέντρο Υγείας δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε αρνητικός στον κορονοϊό.

Ο 69χρονος πατέρας του, που νοσεί από τον επικίνδυνο ιό, χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο και να διασωληνωθεί εξαιτίας επιπλοκών που παρουσίασε η υγεία του, ενώ ένα ακόμη μέλος της οικογένειας νοσηλεύεται στην Κλινική Covid.

Την προανάκριση για το συμβάν ανέλαβε το ΑΤ Στυλίδας που παρήγγειλε νεκροψία – νεκροτομή στη σορό του 42χρονου.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button