ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγωδία την Καθαρά Δευτέρα. Άνδρας έπαθε αλλεργικό σοκ από γαρίδα και πέθανε μπροστά στα…

Τραγωδία την Καθαρά Δευτέρα. Άνδρας έπαθε αλλεργικό σοκ από γαρίδα και πέθανε μπροστά στα παιδιά του, στον Βαρνάβα Μαραθώνα…

Σε τραγωδία μετατράπηκε το γιορτινό τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας για μία οικογένεια στον Βαρνάβα Μαραθώνα. Ένας 38χρονος, πατέρας δύο παιδιών, 2 και 5 ετών, έχασε την ζωή του από αλλεργικό σοκ μετά από κατανάλωση γαρίδας.

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας  Παρά τις προσπάθειες του πληρώματος του ΕΚΑΒ, που έσπευσε στο σημείο μαζί με γιατρό, δεν κατέστη δυνατό να σωθεί η ζωή του.

Ο άτυχος άντρας, ο οποίος είχε και στο παρελθόν εμφανίσει αλλεργία σε θαλασσινά, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Καπανδριτίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Την τραγική είδηση έκανε γνωστή ο διασώστης του ΕΚΑΒ Παναγιώτης Λάμπρου, μέσω ανάρτησής του στο διαδίκτυο….

πηγη mixanitouxronou.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button