ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγωδία: Τρίχρονο αγοράκι ανασύρθηκε νεκρό

Τραγωδία: Τρίχρονο αγοράκι ανασύρθηκε νεκρό

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν.

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ένα τρίχρονο αγοράκι το απόγευμα της Τετάρτης από τα νερά του ποταμού Λούρου, στη Φιλιππιάδα της Πρέβεζας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το prevezabest.blogspot.com, το παιδάκι είχε φύγει νωρίτερα από το Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στο στρατόπεδο Πετροπουλάκη του Δήμου Ζηρού.

Αργά το απόγευμα ενημερώθηκαν η Πυροσβεστική και η ΕΜΑΚ για τον εντοπισμό του.

Το κλιμάκιο της ΕΜΑΚ που έφυγε από τα Ιωάννινα δεν χρειάστηκε τελικά να επιχειρήσει στο σημείο, καθώς το παιδάκι εντοπίστηκε κάτω από κορμούς δέντρων από άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Φιλιππιάδας.

Το αγοράκι ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας.

Αυτή ήταν η Αγγελική Καλαμπόκα- Άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο

Την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο άφησε το βράδυ της Δευτέρας η 50χρονη, Αγγελική Καλαμπόκα σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στο Ακταίο της Πάτρας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας «από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών, σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που συνέβη χθες το βράδυ, στην Πάτρα, όπου

50χρονη ημεδαπή γυναίκα, οδηγώντας αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε χωμάτινο ανάχωμα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών διενεργείται προανάκριση για την πλήρη διακρίβωση των συνθηκών και αιτιών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος».

Πληροφορίες, της «γνώμης» αναφέρουν πως η άτυχη γυναίκα που εργαζόταν σε κατάστημα τροφίμων στην περιοχή του Ακταίου είχε σχολάσει και επέστρεφε σπίτι της, όταν την ώρα που οδηγούσε αισθάνθηκε αδιαθεσία

με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του οχήματός της, το οποίο εξετράπη και προσέκρουσε στο χωμάτινο ανάχωμα στην πάροδο Αγίου Διονυσίου. Ο θάνατός της προήλθε από εγκεφαλικό.

Η Αγγελική Καλαμπόκα ήταν μητέρα μιας κόρης, ενώ είχε και ένα εγγονάκι. Η κηδεία της θα γίνει σήμερα στις 6 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά Β΄ Κοιμητηρίου Λεύκας Πατρών.

nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button