ΔΙΑΦΟΡΑ

Τρίκαλα: Η μητέρα της 16χρονης Μαρίας ξεσπά- “Το παιδί μου το σκότωσαν” ΒΙΝΤΕΟ

Τρίκαλα: Η μητέρα της 16χρονης Μαρίας ξεσπά- “Το παιδί μου το σκότωσαν” ΒΙΝΤΕΟ

Με την ιατροδικαστική εξέταση να δείχνει πως μάλλον πρόκειται για αυτοκτονία στο θρίλερ της υπόθεσης με τον θάνατο της 16χρονης Μαρίας Χυσένι στα Τρίκαλα, η οικογένειά της επιμένει πως πρόκειται για δολοφονία.

Σημειώνεται πως η ιατροδικαστική έκθεση κάνει λόγο για «βαρύτατες κακώσεις κρανίου και θώρακος συμβατές με πτώση εξ ύψους».

Ωστόσο οι γονείς της και ειδικά η μητέρα της επιμένει στον αρχικό ισχυρισμό, ότι δηλαδή σκότωσαν την κόρη της και ότι δεν αυτοκτόνησε. «Μας σκοτώσαν το κορίτσι», υποστηρίζει η μητέρα στην κάμερα της ιστοσελίδας trikalaola.

«Περιμέναμε να έρθει η Μαρία, ξαφνικά άκουσα φωνές», είπε η μητέρα, προσθέτοντας ότι βγήκε από το σπίτι φωνάζοντας «Μαρία-Μαρία».

Η αστυνομία ρώτησε τη μητέρα γιατί φωνάζει και εκείνη απάντησε ότι άκουσε φωνές από ένα κοριτσάκι που της φάνηκε ότι είναι η κόρη της.nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button