ΔΙΑΦΟΡΑ

Τρίκαλα. Οι τελευταίες στιγμές της Μαρίας σε βίντεο. Ο τσακωμός στην πλατεία και..

Τρίκαλα. Οι τελευταίες στιγμές της Μαρίας σε βίντεο. Ο τσακωμός στην πλατεία και..

Πρόκειται για ένα νέο στοιχείο που προέκυψε μετά απο καταγγελία της αδερφής της άτυχης Μαρίας. Η Χριστίνα κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι

γείτονες σε πλατεία των Τρικάλων άκουσαν την άτυχη αδερφή της να μαλώνει έντονα με βρισιές με κάποια αγόρια τα οποία μετά τον τσαμπουκά διασκορπίστηκαν.

Η αδερφή της έχει ζητήσει απο τους αστυνομικούς να βρούν απο κάμερες ασφαλείας το υλικό μιας και εκεί αποτυπώνονται οι τελευταίες στιγμές της Μαρίας λίγο πρίν τον θάνατο της.

Πρόκειται για βίντεο που λαμβάνει χώρα πρίν την συνάντηση της με τον αστυνομικό και την κοινή άφιξή τους στις 03:15 στο σπίτι της οικογένειας Χυσένι.

Λίγη ώρα μετά η Μαρία δέχεται ένα τηλεφώνημα αλλάζει κατεύθυνση και απο το σπίτι πηγαίνει στον λόγο του Αϊ Λιά. Εκεί που την βρίσκουν ώρες μετά υπάλληλοι του Δήμου Τρικκαίων νεκρή.nassosblog.gr

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button