ΔΙΑΦΟΡΑ

Τροχαίο δυστύχημα στην Πατρών – Πύργου: Νεκρή μία 15χρονη, τραυματισμένη η μητέρα της

Απίστευτη τραγωδία στην άσφαλτο. Μία 15χρονη έχασε τη ζωή της και η μητέρα της τραυματίστηκε σε σοκαριστικό τροχαίο στην Πατρών – Πύργου.

Νεκρή είναι σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, η 15χρονη όταν το Ι.Χ. στο οποίο επέβαινε με τη μητέρα της συγκρούστηκε με νταλίκα, στην Πατρών – Πύργου, στα φανάρια της Κάτω Αχαΐας.

Μητέρα και κόρη επέστρεφαν στο σπίτι τους στην Καρυά Πετροχωρίου Δυτικής Αχαΐας. Η 15χρονη είχε μία αδελφή και έναν αδελφό, και ήταν τρίδυμοι!

Σοκ – Νεκρός πριν από λίγο στο σπίτι του ο μπουζουξής Ντίνος Ζαχαριάς

Θλίψη για τον χαμό του μουσικού Κωνσταντίνου Ζαχαριά ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα 55 του χρόνια σήμερα το πρωί της Παρασκευής προδομένος από την καρδιά του.

Κατά πληροφορίες του onlarissa τον εντόπισε η μητέρα του νεκρό στην οικία τους στη Λάρισα.

Ο Κωνσταντίνος για μια περίπου δεκαετία ήταν το μπουζούκι του Νότη Σφακιανάκη στις πίστες των Αθηνών, ενώ πριν το ξέσπασμα της πανδημίας εργαζόταν στο νυχτερινό κέντρο της Ελασσόνας «el paso».

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button