ΔΙΑΦΟΡΑ

Τροχαίο σοκ στη Χαλκιδική: Νεκρός ένας 23χρονος – Στο νοσοκομείο ο οδηγός

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο 61ο χλμ της επαρχιακής οδού Νέων Μουδανιών- Σάρτης, στη Χαλκιδική.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 30χρονος και στο οποίο επέβαινε 23χρονος, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο δεύτερος.

Ο οδηγός ανασύρθηκε από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου και μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο Πολυγύρου όπου νοσηλεύεται.

Τα ακριβή αίτια του τροχαίου δυστυχήματος ερευνώνται από το αστυνομικό τμήμα Σιθωνίας.

 Τροχαίο στην Νίκαια: Θλίψη και οδύνη στην κηδεία της μικρής Παναγιώτας

Σε κλίμα θλίψης και οδύνης έγινε σήμερα (13/7) η κηδεία για τον τραγικό θάνατο της μικρής Παναγιώτας στο τροχαίο της Νίκαιας, με την τελετή να λαμβάνει τόπο στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στον Κολωνό.

Κρατώντας λευκά λουλούδια, συντετριμμένοι όλοι με δάκρυα στα μάτια ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν τι έχει συμβεί.

Ράγισε καρδιές η φωνή του πατέρα βγαίνοντας από την εκκλησία ενώ η μητέρα υποβασταζόμενη από συγγενικά πρόσωπα κρατώντας στα χέρια της την φωτογραφία του κοριτσιού ξέσπασε.

Σε ποια κατάσταση βρίσκεται η ξαδέλφη της;

Όλα συνέβησαν την περασμένη Πέμπτη όταν το 7χρονο αγγελούδι παρασύρθηκε από φορτηγό καθώς προσπαθούσε να διασχίσει το δρόμο μαζί με τη θεία και την 12χρονη ξαδέρφη της. Μόλις είχαν κατέβει από ένα πούλμαν καθώς επέστρεφαν από την παραλία.

Το δυστύχημα με θύμα την 7χρονη σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Γρηγορίου Λαμπράκη και Κουταΐση στη Νίκαια.

Σύμφωνα με τον ANT1, η 12χρονη ξαδέρφη της νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Παίδων» Αγία Σοφία όπου η κατάστασή της είναι σταθερή.

Ο οδηγός του φορτηγού μεταφέρθηκε στα δικαστήρια Πειραιά από το αστυνομικό τμήμα Κορυδαλλού στο οποίο ήταν κρατούμενος μετά το τραγικό δυστύχημα και αφέθηκε ελεύθερος με εντολή του εισαγγελέα, ενώ συνεχίζεται η προανάκριση από την Τροχαία για τις συνθήκες του δυστυχήματος.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button