ΔΙΑΦΟΡΑ

Τροχαίο στη Γλυφάδα: Εμφανίστηκε ο οδηγός της μοιραίας Corvette που σκότωσε τον 25χρονο – ΒΙΝΤΕΟ

Τροχαίο στη Γλυφάδα: Εμφανίστηκε ο οδηγός της μοιραίας Corvette που σκότωσε τον 25χρονο – ΒΙΝΤΕΟ

Στην Αστυνομία εμφανίστηκε πριν από λίγη ώρα ο οδηγός της μαύρης corvette που τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης παρέσυρε και σκότωσε 25χρονο μοτοσικλετιστή στη Γλυφάδα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του OPEN, ο οδηγός της μοιραίας corvette παρουσιάστηκε στο Α.Τ Ελληνικού μαζί με τη δικηγόρο του και ανέφερε ότι είναι ο ιδιοκτήτης και ο οδηγός του αυτοκινήτου.

Αναμένεται να δώσει την πρώτη του κατάθεση στους αστυνομικούς έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η δικογραφία του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης και είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 25χρονος Νάσος.

Δείτε το βίντεο:

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button