ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Τσουρέκια Με Ζαχαρούχο Γάλα Που Παραμένουν Αφράτα Ακόμα Και Μετά Από Μέρες!

Η Συνταγή Για Τα Πιο Αφράτα Και Ζουμερά Τσουρέκια Με Ζαχαρούχο Γάλα, Που Παραμένουν Το Ίδιο Ακόμα Και Μετά Από Πολλές Ημέρες. Μιας Και Το Πάσχα Κοντοζυγώνει Ας Δούμε Μια Χρήσιμη Συνταγή!

Το Ζαχαρούχο Γάλα Μπορεί Να Αλλάξει Την Γεύση Παραδοσιακών Γλυκισμάτων, Όπως Και Ο Κορμός Σε Κατσαρόλα, Ενώ Στα Τσουρέκια Μπορεί Να Κάνει Θαύματα! Δοκιμάστε Τα Και Θα Με Θυμηθείτε!

Υλικά

  • Μετράμε Την Δοσολογία Με Το Κουτί Από Το Ζαχαρούχο Γάλα
  • 1 Κουτί Ζαχαρούχο ,
  • 3 Κουτιά Ζάχαρη,
  • 2 Κουτιά Ηλιέλαιο[Εγώ Έβαλα Λιγότερο Και Πρόσθεσε Βούτυρο,
  • 6 Αυγά,
  • 2-3 Βανίλιες ,
  • 1 Φακελάκι Μπεικιν,
  • Χυμό Και Ξύσμα Από 1 Πορτοκάλι
  • 3 Κιλά Αλεύρι Για Όλες Τις Χρήσεις
  • Και Ενάμιση Κουταλάκι Από Κάθε Μυρωδικό, Δηλ Μαστίχα, Μαχλέπι, Κακουλέ.,
  • 3 Κουτιά Ζεστό Νερό Και 200 Γραμ Νωπή Μαγιά.

Εκτέλεση:

  1. Βάζεις Πρώτα Το Ζεστό Νερό Με Την Μαγιά Να Διαλυθεί Καλά, Και Σε Μια Κατσαρόλα Σε Χαμηλή Φωτιά Βάζεις Το Γάλα,Την Ζάχαρη, Τα Αυγά Και Την Βανίλια Να Διαλυθούν Καλά , Μετά Τα Μεταφέρεις Στην Λεκάνη Με Την Μαγιά Και Σιγά Σιγά Βάζεις Όλα Τα Υπόλοιπα Υλικά.
  2. Σκεπάζεις Και Αφήνεις 2 Ώρες Να Φουσκώσουν , Μετά Πλάθεις, Αλείφεις Με Αυγό Και Ψήνεις Σε Λαδόκολλα Στους 180 Μισή Ώρα Στις Αντιστάσεις.Kαλή Επιτυχία

πηγη igastronomiegr.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button