ΔΙΑΦΟΡΑ

Τζούλια Μπάρκα: Τρεις μήνες πριν «φύγει» ζητούσε βοήθεια: «Δεν με δέχονται στο αντικαρκινικό. Θέλω να σκοτώσουμε τον καρκίνο» (video)

Τζούλια Μπάρκα: Τρεις μήνες πριν «φύγει» ζητούσε βοήθεια: «Δεν με δέχονται στο αντικαρκινικό. Θέλω να σκοτώσουμε τον καρκίνο» (video)

Η Τζούλια Μπάρκα, είχε μιλήσει για τη σοβαρή κατάσταση της υγείας της, στον αέρα της εκπομπής «Μαζί σου» του ΣΚΑΪ,

όπου δεν άντεξε και με δάκρυα στα μάτια είπε: «Έπαθα νεφρική ανεπάρκεια και έχω και καρκίνο… Θέλω να σκοτώσουμε τον καρκίνο… Πονάω, δεν μπορώ να περπατήσω».

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η ζωή έδειξε το σκληρό της πρόσωπο στην ηθοποιό.

Το 2002, κατά τη διάρκεια του show της σε νυχτερινό μαγαζί, αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε στην πίστα.

Στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο. Οταν μετά το κώμα στο οποίο είχε πέσει για 40 και πλέον ημέρες, άνοιξε

τα μάτια της, η μία πλευρά του σώματός της είχε παραλύσει, ενώ μέχρι πρόσφατα, αντιμετώπιζε και σοβαρά προβλήματα ομιλίας.

«Απλώς κοιμόμουν. Δεν ζούσα, δεν ανέπνεα. Και έβλεπα ένα λευκό φως. Όπως μου είπαν οι γιατροί, είχα φύγει από τη ζωή και επέστρεψα.

Δεν περίμεναν ούτε εκείνοι ότι θα μπορέσω να επιστρέψω. Είχαν φτάσει στο σημείο να πουν στους γονείς μου «ίσως χρειαστεί να βγάλουμε τη μηχανική υποστήριξη», περιέγραφε

σε παλαιότερη συνέντευξή της για εκείνες τις δύσκολες ημέρες, σύμφωνα με την Espresso.

Η Τζούλια Μπάρκα 14 χρόνια μετά το εγκεφαλικό που είχε υποστεί πάλευε για δεύτερη φορά με τον καρκίνο.

Είχε βγει πριν από τρεις μήνες στην εκπομπή «Μαζί σου» και ζητούσε βοήθεια για να νικήσει τον καρκίνο.nassosblog.gr

Δείτε το βίντεο:

πηγη nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button