ΔΙΑΦΟΡΑ

Βαρύ πένθος για τον Στέφανο Κωνσταντινίδη – «Έφυγες χθες, πρώτος τελικά και ναι, θα μείνεις μια γλυκιά ανάμνηση»

Βαρύ πένθος για τον Στέφανο Κωνσταντινίδη – «Έφυγες χθες, πρώτος τελικά και ναι, θα μείνεις μια γλυκιά ανάμνηση»

Πένθος βαρύ για τον Στέφανο Κωνσταντινίδη!

Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του και με ένα συγκλονιστικό μήνυμα τον αποχαιρέτησε μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook.

O παρουσιαστής και δημοσιογράφος μας λύγισε με τα λόγια του.

«Θα φύγω εγώ πρώτος γιατί θέλω να μείνω μια γλυκιά ανάμνηση.

Σαν ένα κάστρο που δεν πατήθηκε ποτέ, σαν μια γη που οργώθηκε μα δεν πρόλαβε να καρπίσει, σαν ένας οδοιπόρος που δεν έφτασε στη γη της επαγγελίας», έγραψες σ’ ένα από τα πολλά σου ποιήματα πατέρα μου.

Έφυγες χθες, πρώτος τελικά και ναι, θα μείνεις μια γλυκιά ανάμνηση. Έφυγες τόσο διακριτικά, όσο ετσιθελικά διακριτικός ήσουν σ’ όλες τις εκφάνσεις της ζωής σου.

Έχε γεια μπαμπά μου και σου υπόσχομαι ότι το ανθολόγιο και το συγγραφικό σου έργο θα εκδοθούν σύντομα και θα μείνουν ως κληρονομιά σ’ αυτόν τον τόπο», έγραψε στην ανάρτησή του.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button