ΔΙΑΦΟΡΑ

Βαρύ πένθος στην Κρήτη: Πώς έγινε το φρικτό τροχαίο με θύμα μία 15χρονη και έναν 23χρονο

Μάχη για την ζωή της δίνει μία 23χρονη -Σπαρακτικά μηνύματα στα social media – 27 νεκροί στους δρόμους του νησιού από την αρχή του χρόνου

Μουδιασμένη παραμένει η κοινωνία της Κρήτης μετά το χθεσινό φριχτό τροχαίο στα Χανιά, στο οποίο δύο νέοι άνθρωποι βρήκαν τραγικό θάνατο ενώ δύο ακόμα δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, τα θύματα του τροχαίου είναι ένα κορίτσι μόλις 15 ετών και ένας 23χρονο άνδρας ενώ στο νοσοκομείο νοσηλεύονται συνολικά τρία άτομα, με τα δύο να είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Οι οικογένειες των νεαρών είναι σε κατάσταση σοκ καθώς δεν μπορούν να πιστέψουν πως η χθεσινή βόλτα που έκαναν μαζί με την παρέα τους ήταν και η τελευταία.

Πώς έγινε το τροχαίο

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 4 το απόγευμα στο δρόμο μετά τη σήραγγα Τοπολίων στην Κίσσαμο Χανίων. Τότε, το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο 23χρονος και επέβαιναν δύο ανήλικοι (15χρονο κορίτσι και 17χρονος έφηβος) και μία 23χρονη εξετράπη της πορείας του και αφού προσέκρουσε σε δέντρο, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με διερχόμενο αγροτικό όχημα.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα ο 23χρονος οδηγός, με καταγωγή από την Γεωργία, να βρει τραγικό θάνατο ενώ οι υπόλοιποι επιβάτες να τραυματιστούν σοβαρά.

Την ίδια ώρα, στο όχημα του αγροτικού επέβαιναν δύο άτομα – ένας άνδρας και μία γυναίκα – με την 74χρονη να τραυματίζεται ελαφρά.

Στο σημείο έσπευσαν πέντε ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, δύναμη της πυροσβεστικής αλλά και άνδρες της Τροχαίας.

 

 

Υπέκυψε στα τραύματά της η 15χρονη

Στο νοσοκομείο Χανίων μεταφέρθηκαν η σορός του 23χρονου, η 15χρονη που έφερε βαρύτατα τραύματα, η 23χρονη με εξίσου σοβαρά τραύματα, ο 17χρονος ο οποίος επίσης είχε τραυματιστεί σοβαρά. Δυστυχώς παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών του νοσοκομείου Χανίων η 15χρονη δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία της πνοή.

Μάχη για την ζωή της δίνει η 23χρονη -Μάχη για την ζωή της δίνει η 23χρονη, καθώς όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του cretapost είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Η 23χρονη πολυτραυματίας εισήχθη εσπευσμένα για χειρουργική επέμβαση ενώ αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται διασωληνωμένη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Χανίων.

Η κατάσταση των υπόλοιπων τραυματιών. Σοβαρά τραύματα φέρει και ο 17χρονος Κρητικός ο οποίος όμως έχει σταθεροποιηθεί για την ώρα και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Πιο καλή εικόνα είναι εκείνη της 76χρονης γυναίκας, συνοδηγός του αγροτικού οχήματος, καθώς φέρει ελαφρά σχετικά τραύματα. Σπαρακτικά μηνύματα στα social media – Στα social media και στη σελίδα ΣΕΛΙΝΙΩΤΙΚΕΣ ΠΙΝΕΛΙΕΣ !! φίλοι του άτυχου 23χρονου αναρτούν σπαρακτικά μηνύματα αποχαιρετισμού

 

Οι… αριθμοί που σοκάρουν και η σύγκριση με το 2021

Σύμφωνα με στοιχεία του προέδρου του Εθελοντικού Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Γιάννη Λιονάκη, από τις αρχές του 2022 η Κρήτη μετά 27 θύματα στους δρόμους της, έναντι 19 την ίδια περίοδο το 2021.

Από αυτούς 13 έχουν σκοτωθεί στο Ηράκλειο, 9 στα Χανιά, 6 στο Ρέθυμνο και ένας στο Λασίθι ενώ τα στοιχεία επιβεβαιώνουν ότι τα περισσότερα τροχαία γίνονται στους επαρχιακούς δρόμους του νησιού. Συγκεκριμένα 4 έχουν γίνει στο Βόρειο Οδικό Άξονα, έξι μέσα σε πόλεις και 17 σε επαρχιακούς δρόμους.

πηγη protothema.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button