ΔΙΑΦΟΡΑ

Βάσω Μεριδιώτου: Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός – Το «αντίο» του Σπύρου Μπιμπίλα

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών η ηθοποιός, Βάσω Μεριδιώτου και τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε μέσα από το προφίλ του στο Facebook ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος έγραψε μεταξύ άλλων πως ήταν η προτελευταία εν ζωή συμμαθήτρια της αείμνηστης Αλίκης Βουγιουκλάκη με την οποία ήταν πολύ φίλες από τη Δραματική Σχολή.

«Με πολλή θλίψη έμαθα πως σήμερα νωρίς το πρωί έφυγε από κοντά μας ή Βασούλα Μεριδιώτου, στα 88 της, μια εύθραυστη πανέμορφη ταλαντούχα ηθοποιός που άφησε το στίγμα της στο Θέατρο κυρίως πλάι στον Μίμη Φωτόπουλο και στον ελληνικό κινηματογράφο με πολλές ταινίες! Αριστούχος του Εθνικού, η προτελευταία εν ζωή συμμαθήτρια της αείμνηστης Αλίκης Βουγιουκλάκη με την οποία ήταν πολύ φίλες από τη Δραματική Σχολή.

Η υπέροχη αυτή ευγενική κυρία, που την τιμήσαμε στο ημερολόγιο του 19 του ΤΑΣΕΗ, μου είχε χαρίσει το φωτογραφικό της αρχείο απ’ όπου και οι συγκεκριμένες φώτο που φυλάσσονται για να δοθούν με όλα τα αρχεία που συγκεντρώνουμε για το νέο Θεατρικό Μουσείο. Καλό ταξίδι, αγαπημένη μας Βασούλα», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην ανάρτηση.

 

Πηγη reader.gr

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button