ΔΙΑΦΟΡΑ

«Βγάλτε με έξω, είναι σκοτεινά εδώ»: Άνδρας φώναζε από τον τάφο στην κηδεία του!

Σοκ έπαθαν οι παρευρισκόμενοι στο τελευταίο αντίο σε έναν βετεράνο στρατιωτικό στην Ιρλανδία. Την στιγμή που στην κηδεία έβαζαν το φέρετρο μέσα στο χώμα και ήταν έτοιμοι να τον θάψουν, ξαφνικά άρχισαν να ακούγονται φωνές μέσα από το φέρετρο: «Βγάλτε με από δω, είναι σκοτεινά».

Μάλιστα συνέχιζε να φωνάζει: «Ακούει κανείς; Γεια σας! Βγάλτε με από εδώ»!

Ο νεκρός όμως δεν σταμάτησε εκεί και συνέχιζε να φωνάξει: «Είμαι ο Shay, αυτός που είναι μέσα στο φέρετρο. Τι είναι αυτό που ακούω; Παπάς; Ο Σέι είμαι. Είμαι στο φέρετρο! Όχι όμως μαζί σας. Είμαι πεθαμένος». Οι παρευρισκόμενοι τότε κατάλαβαν πως ο νεκρός τους έκανε φάρσα και άρχισαν να γελάνε. Ο άνδρας, «έφυγε από την ζωή στις 8 Οκτωβρίου μετά από χρόνια ασθένεια και η κόρη του εξήγησε πως το μήνυμα του ηχογραφήθηκε λίγο πριν πεθάνει.

Της είχε ζητήσει να το βάλει από ένα ηχείο την ώρα της κηδείας του, καθώς διέθετε χιούμορ. Το βίντεο ανέβασαν οι Ιρλανδοί Βετεράνοι των Ενόπλων Δυνάμεων γράφοντας: «Με μεγάλη μας λύπη πληροφορηθήκαμε την απώλεια του συναδέλφου μας Σέι Μπράντλει. Εκ μέρους των μελών μας εκφράζουμε τα ειλικρινά μας συλλυπητήρια και τος προσευχές μας στην οικογένειά του».

πηγη athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button