ΔΙΑΦΟΡΑ

Βγάζοντας selfie, αυτή η γυναίκα ανακάλυψε κάτι που έσωσε τη ζωή της

Οι selfies είναι η νέα μόδα που έχει κατακλύσει τον κόσμο, με εκατομμύρια από αυτές να ανεβαίνουν καθημερινά στο διαδίκτυο. Μάλιστα, για κάποιους είναι εμμονή και εξάρτηση, κάτι που επιβεβαιώνουν και τα τόσα εξαρτήματα που έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά, ώστε οι φωτογραφίες να βγαίνουν πιο εύκολα και καλύτερα. Ποιος θα μπορούσε όμως να φανταστεί, πως μια selfie θα μπορούσε να… σώσει μια ζωή; Στην περίπτωση της 35χρονης Jackie Nikolas, από το Derby της Αγγλίας, μια τέτοια φωτογραφία λειτούργησε ακριβώς με αυτόν τον τρόπο.

 

Στα πλαίσια μιας καμπάνιας στην οποία οι γυναίκες φωτογραφίζονται χωρίς μακιγιάζ και έπειτα κάνουν ψηλάφηση στο στήθος τους, η 35χρονη Jackie θέλησε να βγάλει κι εκείνη μια τέτοια selfie χωρίς μακιγιάζ, με σκοπό να ευαισθητοποιήσει, αλλά και να παρακινήσει τις υπόλοιπες γυναίκες να κάνουν τις απαιτούμενες εξετάσεις για τον καρκίνο του μαστού. Και μπορεί η ίδια να μην περίμενε ποτέ της πως θα έβρισκε κάτι, δυστυχώς όμως η Jackie ανακάλυψε έναν όγκο στο μέγεθος μπιζελιού την ώρα που έκανε ψηλάφηση.

 

Όπως ήταν επόμενο, επισκέφθηκε αμέσως τον γιατρό της, ο οποίος της είπε πως βρισκόταν ήδη στο τρίτο στάδιο του καρκίνου. Μετά από μια σκληρή μάχη που έδωσε η νεαρή γυναίκα για αρκετούς μήνες με την ασθένεια, φαίνεται πως πλέον είναι μια χαρά, ενώ σύμφωνα με τους γιατρούς, για τα επόμενα πέντε χρόνια έχει ξεπεράσει εντελώς τον κίνδυνο. Μην παραμελείτε την αυτοεξέταση και τις εξετάσεις ρουτίνας σας, μιας και η πρόληψη είναι το σημαντικότερο!

ΠΗΓΗ : http://www.e-radio.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button