ΚΟΙΝΩΝΙΑ

[Video] Πωλείται η BMW του Βενιζέλου αξιας 700.000 ευρο για να φτιάξουν τα ασθενοφόρα που είναι χαλασμένα 2 χρόνια! ! !

 

Αποφασισμένος να κάνει την ανατροπή φαίνεται πως είναι ο Υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής μετά την αποψινή του ομιλία στη Βουλή.

Το αυτοκίνητο που είχε ο Ευάγγελος Βενιζέλος αξίας 700.000 ευρώ ήταν κάτι που θεωρήθηκε από χιλιάδες Έλληνες μεγάλη πρόκληση σε καιρό κρίσης.

Έτσι στην ομιλία του ανακοίνωσε πως από την πώληση της BMW που μετέφερε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και από και από την πώληση του αεροπλάνο τα χρήματα θα δοθούν για τα 120 ασθενοφόρα που είναι παρκαρισμένα επειδή όπως ανέφερε οι προκάτοχοι του Υπουργείου δεν βρήκαν 800.000 για τις επισκευές.

Επίσης ο κ. Κουρουμπλής, επισήμανε πως διατάχθηκε διαχειριστικός έλεγχος σε τέσσερις μεγάλους οργανισμούς ενώ συμπλήρωσε πως οι έλεγχοι θα επεκταθούν όπου αλλού υπάρχει διαφθορά.

 

πηγη magdasblog.gr/

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button