ΘΑΥΜΑΤΑ

“Βλέπω την Παναγία Γοργοεπήκοο να πιάνη από το χέρι την Καλλιοπίτσα”

“Βλέπω την Παναγία Γοργοεπήκοο να πιάνη από το χέρι την Καλλιοπίτσα”

Σήμερα κατόπιν παραγγελίας της εξαδέλφης μου Μαρίας Μπέλτσου από Λάρισα, ήλθα στη Μονή να εκπληρώσω ενα ταμα της.

Πριν ένα χρόνο είχε έλθει η εξαδέλφη μου στην Αθήνα για ιατρικές εξετασεις της μικρής κόρης της, ονόματι Καλλιόπης, πού είχε πολλά προβλήματα υγεί­ας: τα νεφρά της με παλινδρόμηση, εμπύρετο καταστα­ση με σπασμούς και, το κυριώτερο, δεν περπάταγε καθόλου ούτε μίλαγε.

Όταν ήλθαν σπίτι μου, είδαν το βιβλίο της Πανα­γίας Γοργοεπηκόου και με ρώτησαν πού βρίσκεται.

Την ιδία μερα μετα τους γιατρούς, πήρα την εξα­δέλφη μου με τον άνδρα της και τα παιδιά της και ήλθα­με στη Μονή. Ήλθαν με λαχτάρα και παρακαλούσαν την Παναγία να κάνη καλά το παιδί τους και θα ξανάρθουν στη χάρη της.

Γύρω στις 20 Ιανουαρίου βλέπω εγώ η Ζωή Γιόλδαση, πρώτη εξαδέλφη της μητέρας του παιδιού, την Παναγία Γοργοεπήκοο να πιάνη από το χέρι την Καλλιοπίτσα και να ανεβαίνουν από την εξωτερική πύλη της Μονής μέχρι μεσα στο μοναστήρι.

Μετα 5 ημέρες μου τηλεφωνεί από τη Λάρισα η εξαδέλφη μου και μου λέει: «Ζωή κάθεσαι;». Και αφού τη ρώτησα τί συμβαίνει, μου είπε ότι η Καλλιοπίτσα άρχισε να περπατάη, και πολύ γρήγορα μάλιστα, και να μιλάη λίγο.

Τώρα με μεγάλη τους ευγνωμοσύνη προς την Παναγία λαχταρούν την ώρα πού θα ανηφορήσουν για το μοναστήρι να την ευχαριστήσουν για το μεγάλο θαύμα πού έκανε στο παιδί τους.

Ζωή Σίμου-Γιολδάση

πηγη iellada.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button