ΔΙΑΦΟΡΑ

Βόλος: Αυτοκίνητο χτύπησε δρομέα και τον πέταξε στη θάλασσα

Ο δρομέας έτρεχε μαζί με φίλο του στον παραλιακό δρόμο, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα. Τον “πέταξε” στη θάλασσα.

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής (05/12) στο Βόλο, όταν αυτοκίνητο που κινούνταν στον παραλιακό δρόμο προς Αγριά παρέσυρε δρομέα και τον “πέταξε” στη θάλασσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει ο taxydromos.gr, το ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις οκτώ το πρωί, όταν το 43χρονο θύμα, που τραυματίστηκε σοβαρά, είχε βγει μαζί με φίλο του για το καθιερωμένο τρέξιμο στο πλαίσιο της προπόνησής τους. Την ίδια διαδρομή έχουν ακολουθήσει πολλές φορές στο παρελθόν.

“Όλα έγιναν σε κλάσματα του δευτερολέπτου. Εκεί που τρέχαμε χαλαρά, σε σημείο έξω από το οδόστρωμα, ακούω ένα μπαμ και ξαφνικά βλέπω τον φίλο μου στη θάλασσα.

Γυρνάω και βλέπω ένα ΙΧ που είχε σταματήσει. Χωρίς να το σκεφτώ, βούτηξα στη θάλασσα για να βγάλω έξω τον φίλο μου”, περιγράφει το ατύχημα ο φίλος του άτυχου δρομέα.

Ο 43χρονος ανασύρθηκε από τη θάλασσα χτυπημένος και χωρίς τις αισθήσεις του. Ο οδηγός του ΙΧΕ αυτοκινήτου κάλεσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και επί τόπου έσπευσε και τροχαία.

“Με τύφλωσε ο ήλιος. Δεν τον είδα καν”, φέρεται να ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ο οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου.

Ο 43χρονος υποβλήθηκε σε αξονικές εξετάσεις που δεν έδειξαν κάτι σοβαρό και διασωληνώθηκε προληπτικά.

Είχε τρέξει στη μνήμη της Δήμητρας Ιορδανίδου

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου, Κώστα Παλάντζα, ο 43χρονος δρομέας λίγες ημέρες νωρίτερα είχε συμμετέχει σε αγώνα δρόμου που διοργανώθηκε στην παραλία της πόλης και στις Αλυκές, στη μνήμη της αθλήτριας Δήμητρας Ιορδανίδου, η οποία είχε χάσει τη ζωή της στις 2 Νοεμβρίου, όταν παρασύρθηκε από φορτηγό ενώ η ίδια κινούταν με ποδήλατο στη Θεσσαλονίκη.

news247.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button