ΔΙΑΦΟΡΑ

«Βόμβα» Κατερινόπουλου: «Έρχονται συλλήψεις και δεν θα είναι μόνο τρεις», «δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα»

Με τις καταθέσεις βασικών μαρτύρων συνεχίζονται την Παράσκευη οι έρευνες για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, ενώ την ίδια ώρα «στο μικροσκόπιο» μπαίνουν και οι θάνατοι της Ίριδας και της Μαλένας.

Ο επίτιμος πρόεδρος Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος, ωστόσο, εκτιμά πως ακόμη… δεν έχουμε δει τίποτα. Μιλώντας στο evima.gr για την πολύκροτη υπόθεση υποστήριξε πως «οι εξελίξεις που θα ακολουθήσουν το επόμενο το επόμενο διάστημα θα είναι καταιγιστικές».

«Έρχονται κι άλλες συλλήψεις και δεν θα είναι μόνο τρεις… Η συγκεκριμένη υπόθεση θα μας απασχολήσει για αρκετό καιρό ακόμα. Θα ψαχτούν και οι θάνατοι των άλλων δύο κοριτσιών, της Ίριδας και της Μαλένας. Θα πρέπει να δούμε αν η κατηγορούμενη μητέρα έδρασε μόνη της ή είχε συνεργούς», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος, παράλληλα, στο Μάνο Δασκαλάκη, ο απόστρατος αξιωματικός της ΕΛΑΣ σημείωσε πως «η αντίδραση του Μάνου Δασκαλάκη δεν είναι ενός ανθρώπου που είναι πονεμένος. Στις δηλώσεις του αναφέρεται συνεχώς στην Τζωρτζίνα, δεν έχασε ένα παιδί έχασε τρια, όποιο δάχτυλο και να σου κόψουν πονάς το ίδιο, δεν έχει κάνει καμία αναφορά στα άλλα δύο παιδία».

Θρίλερ στην Πάτρα – «Η Τζωρτζίνα γύρισε με εγκεφαλική βλάβη και η Ρούλα ήθελε ταξίδια»

Όντως δεν συμπαθούσε καμία γυναίκα, με όλες τσακωνόταν, πάντα έβρισκε κάτι πάνω τους που την ενοχλούσαν π.χ (αυτή είναι ψεύτρα, αυτή μοιάζει έτσι, αυτή βρωμάει) όλο τέτοιες ασυναρτησίες, ότι αυτή είναι η σωστή, η λογική, η όμορφη, ότι είναι ανώτερη. Η Ρουλά στην εντατική όχι μόνο έφευγε τα βράδια, αλλά όταν ήταν εκεί τα μυαλό της αντί να είναι στο παιδί ήταν να παραγγέλνει να φάει κινέζικο, ή που θα πάει για μπάνιο, να κάνει ηλιοθεραπεία και να φάει σουβλάκια.

Αντιθέτως ο Μάνος καθόταν όλη την πρώτη εβδομάδα που το παιδί διασωληνώθηκε στην εντατική χωρίς να φύγει καθόλου, καθώς πήγαινα κι εγώ τα βράδια όταν σχόλαγα από την δουλειά μου και καθόμουν μαζί του μέχρι το μεσημέρι της άλλης μέρας που θα έκαναν ενημέρωση οι γιατροί.

Ήρθε η στιγμή που την αποσωλήνωσαν την Τζωρτζίνα, διαπιστώθηκε ότι είχε μεγάλη εγκεφαλική βλάβη και ενώ η Τζωρτζίνα γύρισε σπίτι με ένα σοβαρό πρόβλημα, η Ρούλα ήθελε και ταξιδάκια μονοήμερα, αφήνοντας το παιδί να το φυλάει η μητέρα του Μάνου.

Οι μόνοι που ήταν κοντά στη Τζωρτζίνα ήταν ο παππούς, ο πατέρας του Μάνου, η γιαγιά, η μάνα του Μάνου και ο σύντροφος της μητέρας του Μάνου, εφόσον οι γονείς του είναι χωρισμένοι από μικρό παιδί που ήταν ο Μάνος και πιο πολύ μια φίλη μας η “νονά”, όπως την έλεγε η Τζωρτζίνα.

Εγώ και η κοινή μας φίλη πηγαίναμε σχεδόν καθημερινά στο σπίτι για να είμαστε κοντά στους γονείς για ψυχολογικούς λόγους και να βλέπουμε και την Τζωρτζίνα». Είπε πρίν απο λίγο στον Αντ1 μια γυναίκα που γνώριζε πολύ καλά το ζευγάρι και ζούσε κοντά τους… πολλά και εξόχως ενδιαφέροντα σκηνικά… “πολέμου”

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button