ΚΟΙΝΩΝΙΑ

“Ζούσα επί 40 χρόνια τον ΕΦΙΑΛΤΗ” – Αύριο η απολογία της συζυγοκτόνου με τον μπαλτά…

 

Μια ζωή πραγματικό εφιάλτη, φαίνεται πως ζούσε…
η 69χρονη, η οποία μετά από δεκαετίες, έφτασε στο σημείο να σηκώσει έναν μπαλτά και να τον κατεβάσει στο σύζυγο της, τουλάχιστον επτά φορές, κατακρεουργώντας τον.

Η 69χρονη συζυγοκτόνος, απολογείται αύριο, κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Μια ανθρωποκτονία όμως, για την οποία ή ίδια- μέσω του δικηγόρου της- υποστηρίζει πως ήταν η τραγική συνέπεια της καταπίεσης και του εφιάλτη που βίωνε στα χέρια ενός ανθρώπου με τον οποίο ήταν παντρεμένη 40 χρονια, σύμφωνα με το creteplus.gr.

Όπως υποστήριξε ο δικηγόρος της η κατάσταση που ζούσε ήταν αφόρητη. “Φανταστείτε αυτή την ανυπεράσπιστη γυναίκα στα χέρια ενός ανθρώπου, ο οποίος κάθε βράδυ την ξυλοφόρτωνε κατά κανόνα μεθυσμένος. Την είχε και τη βασάνιζε από το απόγευμα στην κουζίνα. Εκείνη προσπάθησε να πιαστεί από κάπου την ώρα που τη βάραγε, με αποτέλεσμα να πέσει και η κατσαρόλα με το ζεστό νερό και στους δύο. Πριν συμβεί αυτό φώναζε βοήθεια, αλλά δυστυχώς εκείνος την κρατούσε μέσα στο σπίτι”, είπε ο κ. Διονύσης Βέρας, δικηγόρος της 69χρονης.

“Η εφιαλτική πραγματικότητα που ζούσε την οδήγησε εκεί”, επισήμανε ο ίδιος.

Το φονικό

Επί 40 χρόνια παντρεμένη με τον 76χρονο σύζυγο της, σύμφωνα με την ίδια, βίωσε πολύ ασχημες καταστάσεις. Έτσι όταν έφτασε πλέον στο απροχώρητο η κατάσταση, πήρε το μπαλτά και αφού σκότωσε τον άντρα της, παραδόθηκε στην Αστυνομία. Αυτό βεβαια δεν ήταν το αρχικό της σχέδιο. Ήθελε, σύμφωνα με πληροφορίες να βάλει τέλος στη ζωή της.

“Δεν άντεχα άλλο” φαίνεται πως έγραψε στο σημείωμα που είχε αφήσει στις κόρες της, από τις οποίες ζητούσε να μην τη θάψουν στο ίδιο μνήμα με τον 76χρονο. Το έγκλημα έγινε χθες μέσα στο σπίτι τους στην περιοχή της Ξεροκαμάρας Σητείας στην Κρήτη. Οι αστυνομικοί του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος στην Σητεία, δεν πίστευαν στα μάτια τους, όταν μίση ώρα μετά τις εννέα το πρωί, μια ηλικιωμένη γυναίκα, βουτηγμένη μέσα στα αίματα και κρατώντας έναν μπαλτά στο χέρι, μπήκε μέσα στο Τμήμα. Αμέσως οι αστυνομικοί έτρεξαν προς το μέρος της και εκείνη γύρισε και τους είπε πως είχε πάει να παραδοθεί, γιατί σκότωσε τον άντρα της!

Πλήρωμα περιπολικού έσπευσε στο σπίτι της ηλικιωμένης και μπαίνοντας μέσα σε αυτό αντίκρισαν νεκρό και μέσα σε μία λίμνη αίματος τον 76χρονο. Το θύμα είχε δεχτεί πολλαπλά χτυπήματα από μπαλτά στο κεφάλι, τα χέρια και στο υπόλοιπο σώμα. Η ηλικιωμένη όντας φανερά αναστατωμένη, εξήγησε στους αστυνομικούς πως όλα συνέβησαν εξαιτίας ενός τσακωμού που είχε με τον σύζυγό της το πρωί.

πηγη http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button