• ΔΙΔΑΧΕΣ
  • ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ
  • ΘΑΥΜΑΤΑ
  • ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΓΙΩΝ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    • ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ
Νέα News
No Result
View All Result
No Result
View All Result
Νέα News
No Result
View All Result

Το Τίμιο Ξύλο στην Καστοριά!

10 Μαρτίου, 2015
in ΔΙΑΦΟΡΑ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΤΟ FACEBOOKTweet

 

Τεμάχιο του Τιμίου Ξύλου πάνω στο οποίο σταυρώθηκε ο Κύριός μας Ιησούς Χριστός, θα υποδεχθεί η πόλη της Καστοριάς το Σάββατο 14 Μαρτίου 2015, επί τη εορτή της Σταυροπροσκυνήσεως.

Το Τίμιο Ξύλο θα έρθει στην Καστοριά από την Ιερά Μονή Αγίας Παρασκευής Μαζίου της Ιεράς Μητροπόλεως Μεγάρων και Σαλαμίνος, το οποίο θα κομίσει ο Πανοσιολογιώτατος Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίας Παρασκευής Αρχιμ. Χρυσόστομος Κουλουριώτης.

Έτσι, το Σάββατο 14 Μαρτίου το απόγευμα και ώρα 6 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η υποδοχή στα προπύλαια του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου, υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καστορίας κ.κ. Σεραφείμ.
Το κομμάτι από τον Τίμιο Σταυρό του Κυρίου μας θα παραμείνει στην πόλη προς προσκύνηση μέχρι την Τρίτη 17 Μαρτίου.

Επίσης, την Γ’ Κυριακή των Νηστειών, Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό θα τελεσθεί Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου κ.κ. Σεραφείμ κι άλλων κληρικών, ενώ το απόγευμα και ώρα 6.00 στον Καθεδρικό Ναό της Καστοριάς, θα τελεσθεί ο Δ’ Κατανυκτικός Εσπερινός, με ομιλητή τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Μαζίου Αρχιμ. Χρυσόστομο.

Επίσης, ο π. Χρυσόστομος Κουλουριώτης θα είναι ο ομιλητής στη Σχολή Γονέων που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015, στην αίθουσα του Ιερού Ναού Αγίου Νικάνορος Καστοριάς και ώρα 6.00 μ.μ.

πηγη Μητρόπολη

Facebook Σχόλια
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΤΟ FACEBOOKTweet

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Previous Post

Υπάρχουν τρεις κατηγορίες ανθρώπων πού πάνε να εξομολογηθούν!

Next Post

Εχεις όσα λένε οι μακαρισμοί του Χριστού;

Next Post

Εχεις όσα λένε οι μακαρισμοί του Χριστού;

Συνταγή για τα πιο γευστικά και αφράτα κουλούρια Θεσσαλονίκης!

Like Us !

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

Εορτολόγιο







  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • Πολιτική Απορρήτου
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© Copyright 2024, All Rights Reserved  |  Nea-News.gr

No Result
View All Result
  • ΔΙΔΑΧΕΣ
  • ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ
  • ΘΑΥΜΑΤΑ
  • ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΓΙΩΝ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    • ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ

© Copyright 2024, All Rights Reserved  |  Nea-News.gr