ΔΙΑΦΟΡΑ

ΘΛΙΨΗ Τρίκαλα. Κατέρρευσε η μάνα της Μαρίας όταν την είδε νεκρή στις φωτογραφίες

ΘΛΙΨΗ Τρίκαλα. Κατέρρευσε η μάνα της Μαρίας όταν την είδε νεκρή στις φωτογραφίες

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας χθες στο γραφείο του δικηγόρου Δημήτρη Σαμαρτζή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η οικογένεια της αδικοχαμένης Μαρίας Χυσένι επέμενε να δει

φωτογραφίες από τον τόπο που βρέθηκε νεκρό το κορίτσι, όπως αυτές περιλαμβάνονται στην δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση.

Επέμεινε να τις δει παρά την προειδοποίηση πως ήταν σκληρές και δεν θα άντεχε.

Και όντως έτσι έγινε καθώς μετά τις 5-6 πρώτες κατέρρευσε στη θέα των θανάσιμων τραυμάτων της κόρης της. Η έρευνα για την υπόθεση που συγκλονίζει εδώ και μια βδομάδα το πανελλήνιο, συνεχίζεται.

πηγη nassosblog.gr

ΝΕΑ εξέλιξη. Αυτός σκότωσε με μαχαίρι την Χριστίνα στα Φιλιατρά

Στο επαγγελματικό και φιλικό περιβάλλον της 57χρονης γυναίκας αναζητούν οι αστυνομικές αρχές την άκρη του νήματος που θα τους οδηγήσει στη λύση της υπόθεσης του θανάτου της άτυχης γυναίκας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η αστυνομία έχει εστιάσει σε συγκεκριμένο αλλοδαπό πρόσωπο το οποίο φαίνεται πως είχε επαγγελματικές σχέσεις με το θύμα και συγκεκριμένα εργαζόταν στα θερμοκήπια που διατηρούσε η άτυχη Χριστίνα μαζί με την αδερφή της.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες , οι δύο γυναίκες είχαν απολύσει πρόσαφατα τον Πακιστανό εργάτη από τα θερμοκήπιά τους και προφανώς αυτός θυμωμένος προέβη στην αποτρόπαια πράξη του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η αστυνομία διερευνά το ενδεχόμενο να υπήρχε και συνεργάτης του δράστη στο έγκλημα.

nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button