ΔΙΑΦΟΡΑ

Μαϊάμι: Δραματικές σκηνές – Πυροσβέστης ανασύρει νεκρή την 7χρονη κόρη του από τα συντρίμμια κτιρίου

Ράγισαν καρδιές στα ερείπια της πολυκατοικίας που κατέρρευσε στο Μαϊάμι όταν ένας από τους πυροσβέστες ανέσυρε νεκρή την 7χρονη κόρη του.

Μπουκέτα με πολύχρωμα λουλούδια και ιδιόχειρα σημειώματα δίπλα στη φωτογραφία της 7χρονης, Στέλλα Κατταρόσσι που έχασε τη ζωή της όταν κατέρρευσε η πολυκατοικία στο Μαϊάμι.

Οικογενειακή τραγωδία στα ερείπια

Στα ερείπια κρύβονταν ωστόσο μια οικογενειακή τραγωδία. Ανάμεσα στους πυροσβέστες που την ανέσυραν ήταν και ο πατέρας του παιδιού.

Το άτυχο κορίτσι την ώρα της κατάρρευσης ήταν στο διαμέρισμα όπου διέμενε με τη μητέρα της Γκεασιέλα, τον παππού της και τη γιαγιά της. Η Στέλλα Καταρόσι είναι ένα από τα τρία παιδιά που εντοπίστηκαν νεκρά στα ερείπια της πολυκατοικίας.

Η φίλη της οικογένειας, Μαρία Λαπόρα, δείχνει στην κάμερα φωτογραφία που έχει κρατήσει στο κινητό της τηλέφωνο με το μικρό κορίτσι και την μητέρα του.

Ο αριθμός των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους ανέρχεται σε 24, ενώ άλλοι 126 αγνοούνται κάτω από τόνους τσιμέντου και μετάλλου.

πηγη frappenewsgr.blogspot.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button