ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ στα Χανιά με τραυματισμό 16χρονου: Χτύπησε στον αυχένα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Ηράκλειο! Ώρες αγωνίας!

Σοκαριστικό ατύχημα για έναν νεαρό στα Φαλάσαρνα.

Το περιστατικό έλαβε χώρα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες σε παραλία περιοχής στα δυτικά των Χανίων, όταν ο 16χρονος τραυματίστηκε σοβαρά στον αυχένα μετά από πτώση.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης, μετέφερε το παιδί στο Ηράκλειο.

Έγινε εισαγωγή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ενώ το πρωί της Δευτέρας θα πραγματοποιηθεί χειρουργείο.

 

Ε.Ο. Ηγουμενίτσας – Πρέβεζας ΤΩΡΑ: Θανατηφόρο Τροχαίο με δύο νεκρούς και τέσσερις σοβαρά τραυματίες

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, στην εθνική οδό Ηγουμενίτσας – Πρέβεζας, στο ύψος του Ελευθερίου.

Δύο αυτοκίνητα ΙΧ συγκρούστηκαν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα δυο άνθρωποι, ένας 28χρονος και ένας ηλικιωμένος, να χάσουν την ζωή τους.

Δύο σοβαρά τραυματίες και άλλοι δύο πιο ελαφριά, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας και Καναλακίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ηγουμενίτσας.

πηγη frappenewsgr.blogspot.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button