ΔΙΑΦΟΡΑ

Πυροσβέστες βρήκαν το Σώμα μιας 9χρονης αλλά δυστυχώς…Μόλις είδαν τι βρισκόταν από κάτω της, Πάγωσαν.

Πυροσβέστες βρήκαν το Σώμα μιας 9χρονης αλλά δυστυχώς…Μόλις είδαν τι βρισκόταν από κάτω της, Πάγωσαν.

Ο τραγικός σεισμός που έπληξε την Ιταλία στις 24 Αυγούστου 2015, κατέστρεψε εντελώς την…πόλη Pescara del Tronto, η οποία βρίσκεται 150 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Ρώμης. Οι διασώστες, μετά από πολύ προσπάθεια, ξέθαψαν κάτω από τα συντρίμμια την 4χρονη Giorgia Renaldo η οποία ήταν ακόμα ζωντανή.

Το ότι επέζησε το όφειλε στην 9χρονη αδερφή της, Giulia, της οποίας το άψυχο κορμί απεγκλωβίστηκε επίσης από τα συντρίμμια. Η Giulia είχε πάρει αγκαλιά την αδερφή της όταν ξεκίνησε ο σεισμός και έτσι θυσίασε τη ζωή της για να σωθεί εκείνη.

Ένας από τους πυροσβέστες που είχε πάρει μέρος στην διάσωση συγκινήθηκε τόσο πολύ από αυτό που έγραψε ένα αποχαιρετηστήριο γράμμα στην γενναία Giulia:

Πυροσβέστες βρήκαν το Σώμα μιας 9χρονης αλλά δυστυχώς… Μόλις είδαν ΤΙ βρισκόταν από κάτω της, Πάγωσαν!

«Γεια σου γλυκιά μου,

Εγώ μόνο βοήθησα τους άλλους να σε βγάλουν από τα ερείπια. Συγγνώμη που ήρθαμε τόσο αργά και δεν σε προλάβαμε ζωντανή. Θέλω όμως να ξέρεις πως κάναμε ότι μπορούσαμε για να σε σώσουμε. Όταν γυρίσω στο σπίτι μου στην Aquila, θα ξέρω πως υπάρχει ένας άγγελος να με προσέχει από ψηλά, θα είσαι ένα λαμπερό αστέρι. Αντίο Giulia, ακόμα και αν ποτέ δεν με γνώρισες, σε αγαπάω.

Andrea»

πηγη spicynews12.eu

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button