ΔΙΑΦΟΡΑ

Τζούλια Μπάρκα: Ράγισε Καρδιές η μητέρα της. Τα κλάματα και το Όνειρο Πριν τον Θάνατο

Τζούλια Μπάρκα: Ράγισε Καρδιές η μητέρα της. Τα κλάματα και το Όνειρο Πριν τον Θάνατο

Η μητέρα της Τζούλιας Μπάρκα ράγισε καρδιές μιλώντας για τον θάνατο της κόρης της, ξεσπώντας σε κλάματα!

Όλα όσα είπε για το δράμα της στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ «Μαζί σου».

Η Τζούλια Μπάρκα έφυγε από τη ζωή το πρωί της Τρίτης σε ηλικία 50 ετών, αντιμετωπίζοντας σοβαρά προβλήματα υγείας.

Η μητέρα της δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που έχει συμβεί και ράγισε καρδιές, λέγοντας: «Βλέπω να με κοιτάει με το κεφάλι της κατάματα, μόλις φτάνουμε στην είσοδο του νοσοκομείου κάτω το κεφάλι. Τα έζησα όλα αυτά. Ένιωσα πάρα πολύ άσχημα. Λέω πάει το παιδί μου, το έχασα. Νόμιζα λιποθύμησε.

Έρχεται ο γιατρός και μου είπε ότι απεβίωσε. Την τάιζα και μου έλεγε μην με πιέζεις. Την άλλαζα και μου ζητούσε συγγνώμη. Πονούσε πάρα πολύ, δεν ήθελε να την ακουμπάω. Όταν την γύριζα στο πλάι πονούσε. Υπέφερε. Είδα τον μπαμπά της στον ύπνο μου».

Τζούλια Μπάρκα: Σπαρακτικές εικόνες από την κηδεία της! Το φέρετρο γεμάτο λουλούδια…

Δείτε τις σπαρακτικές πρώτες εικόνες από την κηδεία της Τζούλια Μπάρκα! Το φέρετρό της είναι γεμάτο λουλούδια και το κλίμα είναι τεταμένο, όπως ανέφερε και η Τατιάνα Στεφανίδου!

Μάλιστα, το πρωί της Τετάρτης η παρουσιάστρια, μίλησε με λίγα λόγια για την Τζούλια Μπάρκα που έφυγε χτες από την ζωή, μετά από μάχη με τον καρκίνο….

«Σε λίγο θα συνδεθούμε την Θεσσαλονίκη, πριν από λίγους μήνες η ηθοποιός Τζούλια Μπάρκα είχε ζητήσει την βοήθεια της εκπομπής, καθώς η κοπέλα έπασχε από νεφρική ανεπάρκεια και ζητούμε να νοσηλευτεί. Η κοπέλα όμως έφυγε από την ζωή και αυτή την ώρα κηδεύεται και σε λίγη ώρα θα σας πούμε περισσότερα και για την Τζούλια η οποία είχε πολύ δύσκολη ζωή στα θέματα της υγείας», είπε χαρακτηριστικά η Τατιάνα Στεφανίδου και πρόβαλλε πλάνα από την κηδεία της:

[viralman.gr]

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button